izlozba u Pancevu
+4
Miljan90
Admin
byrkomi
zoran kiza
8 posters
Strana 1 od 1
izlozba u Pancevu
Pancevo 27,28.02.2010
zoran kiza- Broj poruka : 54
Datum upisa : 28.11.2009
Godina : 46
Re: izlozba u Pancevu
jel ima ove godine u pancevu i ako neko zna kada???
byrkomi- Broj poruka : 20
Datum upisa : 10.01.2011
Negde sam procitao da je 25, 26 i 27 februara. Ali cim saznam tacno, bice objavljeno
ok hvala puno
Cao
Zna li neko kada ce se odrzaati izlozba i berza papagaja u Pancevu i okolini...??????Pozdrav i hvala.
Miljan90- Broj poruka : 4
Datum upisa : 22.10.2011
Godina : 34
Izložba u Pančevu sad iduceg vikenda. 09-11.dec.2011
holder- Broj poruka : 2
Datum upisa : 30.04.2011
Hvala.Ne znam dali je mesto hteo sa da pitam dal neko ima rasparenu zenku rozele koja bi eventualno radila ove godine a posetio bi izlozbu u Pancevu?Imam lepog muzjacica pa sam mislio da probam da ga uparim.Znaci ili zenkicu iz prvog proslogodisnjeg legla,ili neku ne isuvise matoru koja je nekim slucajem ostala sama.
Gost- Gost
I meni takodje treba zenka crvene rozele Uskoro mi stize muzijak pa bi mi trebala jedna zenkica za parenje!
Pozz
Pozz
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27
rozele
za Goran Pirot i Djuric ono sto sam nasao u oklini nije za moj obraz.U Skorenovcu je juce bilo solidnih na berzi.AKO nesto nadjem javicu vam na PM. Pozdrav
Gost- Gost
Hvala za trud,ne znam dal vec nije kasno da nadjemo pticu i da se zdruze malo da bi eventualno bili par.Mada jedno sam cudo video kod mene u volijeri.Moj dobar prijatelj iz Subotice mi je obezbedio muzjaka malog aleksandra i doneo mi ga na izlozbi u NS na Lorist.Kaze od prijatelja je imao je muzjak zenku,ali je morao zenku dati jer je dugovao coveku te je tako rasturio par.Tvrdio je da nije skart ptica.I cena je bila skromna.Kao danas pre podne sam ga pustio kod moje zenke u volijeru,bukvalno sutradan su se mazili i ceskali kao da su 50 godina bili zajedno,cudo nevidjeno.Evo tri godine uspesno odgajaju mlade i to majstorski.
Gost- Gost
sve je moguce
iz primera tvog je ljubav na prvi pogled.ALI NIKAD nece niko garantovati za to,tako je i sa ljudima da li se slazes . Nikad nije kasno ta prvu ljubav.
Gost- Gost
imred ::iz primera tvog je ljubav na prvi pogled.ALI NIKAD nece niko garantovati za to,tako je i sa ljudima da li se slazes . Nikad nije kasno za prvu ljubav.
Gost- Gost
Naravno,znam da je pri nabavci ptice nezahvalno i nerealno traziti bilo kakve garancije.Desava se da radni parovi prilikom promene vlasnika prestanu da rade,jednostavno im ambijent ili ishrana ne odgovaraju ili mozda nesto sasvim trece.A ima i obnutih situacija.Zato je po meni mozda najbolje za odgoj,nabaviti mladu pticu.
Gost- Gost
Kada ce biti izlozba u Pancevu ako neko zna neka objavi .Hvala unapred Pozdrav!.
berza u pancevu je 04.03.2012
Pumpi77- Broj poruka : 6
Datum upisa : 19.01.2011
Godina : 47
Molim za pomoc, kada se odrzava berza u Pancevu tokom septembra? Hvala unapred na odgovoru ako neko zna!
kj5- Broj poruka : 2
Datum upisa : 07.08.2012
Pozdrav berze u Pancevu vec ustaljeno zelena pijaca kod arhive zadnja nedelja u mesecu (nije puno poseceno) a ona glana je predvidjena za 9 Decembar 2012.
Gost- Gost
Hvala puno na odgovoru!
kj5- Broj poruka : 2
Datum upisa : 07.08.2012
Similar topics
» izlozba u Beogradu
» Izlozba u Bernu 2012
» Izlozba OBRENOVAC 16.12.2012
» Izlozba sitnih zivotinja - Apatin
» Izlozba/berza NISKA BANJA
» Izlozba u Bernu 2012