Novi Sad 12.12.2010
4 posters
Strana 1 od 1
Re: Novi Sad 12.12.2010
Gde, u koliko sat (od -do), ko je organizator, sajt, iskustva sa prethodne izlozbe, ....?????
sljaker- Broj poruka : 12
Datum upisa : 16.10.2010
Berza ce biti odrzana na novosadskom sajmu. Sto se tice berze, ja sam bio 2 puta na berzi u vreme lorista, i mogu ti reci da je bila dobra berza, bilo je za svakog po nesto. Sto se tice ove berze, ne znam kakva ce biti. Sve zavisi od vremena i da li ce biti jos koja izlozba na taj dan.
Video sam na par foruma da je izgleda ovaj vikend berza i u Pancevu. Tako da ce verovatno berza u Novom Sadu biti manja nego prosli put.
Ma bas su budale organizatori,moje misljenje da nece biti dobra berza ni u Novom Sadu,ni u Pancevu,nece znati ljudi gde da idu.
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
sunajko ::Ma bas su budale organizatori,moje misljenje da nece biti dobra berza ni u Novom Sadu,ni u Pancevu,nece znati ljudi gde da idu.
U potpunosti se slazem sa tobom druze. Samo teski papani od ljudi mogu da naprave da se 2 Berze odrzavaju istog dana u dva razlicita grada . Sada svi trebaju da bacaju pasulj da bi odlucili gde ce da idu. Moja predpostavka da ce ovi od dole to jest iz centralnog i juznog dela Srbije u Pancevo a, Suboticani i ovi u okolini u NS. Svi ce da idu gde im je blize.
Zelim svima koji budu isli na bilo koju berzu lep provod i uzivanje.
zzz
GoranKac- Broj poruka : 14
Datum upisa : 03.06.2010
Bio sam na berzi u N.S,onako tu i tamo ocena od 1-10........tu oko 5-,ali u odnosu na Pancevo(cuo sam se sa kolegama koji su isli tamo)jako lose-Uzas,bilo nekoliko ljudi,dobar deo oko 10 sati dosao u N.S.
Eto kakvi smo mi lud narod,da je jedna berza bila sad,a druga u drugu nedelju,sve bi bilo OK.Ludih li organizatora,to je ona nasa urodjena mana,ako nemam ja nemoras ni ti imati,zalosno ali sta je tu je,mozda cemo se jednog dana dozvati pameti.
Eto kakvi smo mi lud narod,da je jedna berza bila sad,a druga u drugu nedelju,sve bi bilo OK.Ludih li organizatora,to je ona nasa urodjena mana,ako nemam ja nemoras ni ti imati,zalosno ali sta je tu je,mozda cemo se jednog dana dozvati pameti.
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
Similar topics
» "Lorist" Novi Sad 03.10.2010.
» Berza ptica Novi Sad 21 mart 2010
» NOVI SAD
» berza novi sad
» Novi Sad 01.04. (slike)
» Berza ptica Novi Sad 21 mart 2010
» NOVI SAD
» berza novi sad