braunouha konura
5 posters
Parrot World :: Papagaji :: Oglasi
Strana 1 od 1
braunouha konura
..."Kao kućni ljubimci su zahvalni kako zbog svoje veličine, tako i zbog karaktera, jer su u stanju da nauče da oponašaju ljudski govor, pri tom učeći veliki broj reči, čak i ako se drže u paru. Jako su radoznali i vrlo brzo će se po puštanju iz kaveza locirati na vašem ramenu ili glavi. Nažalost, iako su prilično atraktivni, zbog nedovoljne populacije nisu često viđeni u svojstvu kućnih ljubimaca, premda to svakako zaslužuju."
Pitanje...gde u Bgu mogu da kupim ovog anđela,a ne mora da bude ručno hranjen,znači preko 50 evra nije da neću da dam,nego nemam
A zaljubila sam se i želim ga Imam i pudlicu već 11 godina i mislim da će to biti interesantno prijateljstvo
Nego sad već skrećem sa teme,celu noć bazam po netu i ne vidim gde ima...A da je blizu i da nije skupo...mnogo tražim ne? hvala za svaki info-znači...
Pitanje...gde u Bgu mogu da kupim ovog anđela,a ne mora da bude ručno hranjen,znači preko 50 evra nije da neću da dam,nego nemam
A zaljubila sam se i želim ga Imam i pudlicu već 11 godina i mislim da će to biti interesantno prijateljstvo
Nego sad već skrećem sa teme,celu noć bazam po netu i ne vidim gde ima...A da je blizu i da nije skupo...mnogo tražim ne? hvala za svaki info-znači...
JanjaSaMeseca- Broj poruka : 1
Datum upisa : 06.09.2011
Re: braunouha konura
Imate kod mene 40 evra komad
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
Imate kod mene 40 evra komad Very Happy
Imate li rucno hranjenu
axoo- Broj poruka : 2
Datum upisa : 28.11.2011
Ima li ko rucno hranjenog braonuhare mladog kvalitetnog zdravog?
valtersrbija- Broj poruka : 44
Datum upisa : 01.05.2014
Imacu rucno hranje braunouhe (ako sve bude kako treba) u martu-aprilu.valtersrbija ::Ima li ko rucno hranjenog braonuhare mladog kvalitetnog zdravog?
Parrot World :: Papagaji :: Oglasi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu