Standard tigrice
5 posters
Parrot World :: Papagaji :: Oglasi :: Potraznja
Strana 1 od 1
Standard tigrice
Potreban par mladih standard tigrica za cuvanje kao ljubimaca, a po mogucstvu i za razmnozavanje
(raznorodne linije)!
(raznorodne linije)!
stefkic- Broj poruka : 2
Datum upisa : 15.09.2011
Re: Standard tigrice
Vlada Kandler,Sombor 063550845
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
Pozdrav! Planiram da kupim maticni par pravih standard tigrica,cuo sam se sa Vladom ali on nema.Koga mi jos mozete preporuciti kao vrsnog za izlozbene tigrice?Moze kontakt od tog? Hvala svima unapred!
Nidzo- Broj poruka : 77
Datum upisa : 14.04.2012
Godina : 27
Nidzo ::Pozdrav! Planiram da kupim maticni par pravih standard tigrica,cuo sam se sa Vladom ali on nema.Koga mi jos mozete preporuciti kao vrsnog za izlozbene tigrice?Moze kontakt od tog? Hvala svima unapred!
Poslednji izmenio imred dana Uto 07 Avg 2012, 20:18, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : suvisno)
Gost- Gost
Roganovic Igor ZR udruzenje 35imred ::Nidzo ::Pozdrav! Planiram da kupim maticni par pravih standard tigrica,cuo sam se sa Vladom ali on nema.Koga mi jos mozete preporuciti kao vrsnog za izlozbene tigrice?Moze kontakt od tog? Hvala svima unapred!
Gost- Gost
Mozete li njegov mobilni privatnom da mi posaljete?
Nidzo- Broj poruka : 77
Datum upisa : 14.04.2012
Godina : 27
POTREBNA MUŠKA TIGRICA
Pozdrav svima.
Potrebna mi je 100% muška tigrica. Pošto je juče jedna od tigrica koje sam letos ručno hranila snela jaje, želela bih da joj nabavim para pa neka se razmnožavaju. Da li neko iz Zrenjanina trenutno ima i koja je cena? Pošto je ona ručno hranjena, da li je potrebno da i muški bude ručno hranjen ili ne mora?
Potrebna mi je 100% muška tigrica. Pošto je juče jedna od tigrica koje sam letos ručno hranila snela jaje, želela bih da joj nabavim para pa neka se razmnožavaju. Da li neko iz Zrenjanina trenutno ima i koja je cena? Pošto je ona ručno hranjena, da li je potrebno da i muški bude ručno hranjen ili ne mora?
marijana- Broj poruka : 94
Datum upisa : 09.04.2012
Godina : 35
Marijana ima muzjak , ocistio glavu za dva meseca je spreman (mozda i ranije)ako te interesuje javi,povoljno po meni
Gost- Gost
I ja imam nekoliko mladih muzjaka.
dejan733- Broj poruka : 20
Datum upisa : 02.05.2011
Godina : 51
Similar topics
» Odgajivacnica papagaja Goranovic
» Prodajem standard tigrice
» tigrice
» Kupujem Tigrice
» Kupujem 3 zenke tigrice.