rucno hranjenje papagaja
+16
jurić daniel
Sasa90
pufnica
imred
majkic1980
zarkotekica
zorica
Luna034
Nidzo
marijana
zako
noname
sunajko
Djuric
Josić
dijana
20 posters
Parrot World :: Papagaji :: Svastara
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Josić- Moderator
- Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31
Re: rucno hranjenje papagaja
hvala na ponudi ali nisam u mogućnosti celo leglo da uzmem ... jedno pile mi je sasvim dovoljno
zorica- Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012
ja imam neku ponudu zakoa za 350 e pile iz gnezda pa da hranim rucno kakve su vase preporuke u vezi toga
zarkotekica- Broj poruka : 14
Datum upisa : 03.04.2013
Nisam siguran ali mislim da je to preskupo za pile a takva kupovina nosi sa sobom puno rizika dok se ptica odhrani i počne sama da uzima hranu.Za te pare uz malo potrage možeš da kupiš već odhranjenog žakoa da je već počeo da gricka.Nego imam jedno pitanje.Ponuđena mi je hrana za ručno hranjenje nutri bird a 21 pakovanje 800 gr.za 1300 dinara,da li je to skupo ili ne.Skoro pa sam se odlučio za ovu hranu jer je dosta hvale.
Gost- Gost
NEMA ZA TE PARE AKO NADJES JAVI DOBIJAS 5 % OD CENE 0693217059 ZARKO
zarkotekica- Broj poruka : 14
Datum upisa : 03.04.2013
KAda bih trebao da ubacim mlevenu zrnastu hranu kod tigrica u kojoj nedelji ,posto su za sada na jajacanoj prehrani. Inace stari su oko dvadesetak dana.
majkic1980- Broj poruka : 52
Datum upisa : 12.03.2013
Godina : 44
Pošto mi je ovo prvi put da radim ovo,a i prinuđen sam na to zbog uginuća majke,može li mi ko odgovoriti na predhodno postavljeno pitanje:( . I dali uopšte treba da im ubacujem mlevenu zrnastu hranu u jajačanu prehranu i sa koliko dana starosti ili nedelja.
majkic1980- Broj poruka : 52
Datum upisa : 12.03.2013
Godina : 44
Ovu poruku svatiti kao samokriticnu,video sam da gosp. postavio pitanje oko rucno hranjenje tigrica,nisam zeleo da komentarisem posto nemam sa tigricama iskustva,preneo sam mu iskustvo koje imam u vezi m.aleksandara,dali se to sve odnosi na tigrice neznam ali znam da moji drugari-ce imaju vise iskustva a nisu verovatno bili u mogucnosti da mu pomognu,bilo bi lepo ako bi imalo pomogli .
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
Iako nemam iskustva u rucnom hranjenju tigrica (osim r.hranjenja berga),mislim da bi mogao da dodas i mleveno semenje,kao i po koje celo zrno.Nek me isprave kolege ako gresim.
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
Pozz
Hteo bi da odhranim rucno tigrice sta mislite koliko treba ml po obroku hrane da se da?
Hteo bi da odhranim rucno tigrice sta mislite koliko treba ml po obroku hrane da se da?
Sasa90- Broj poruka : 4
Datum upisa : 03.10.2013
Godina : 34
prijatelji imam jedno pitanje supruga je odhranila zasada jednu nimfu i dva rozenkolinsa rucno imam jedno pitanje vezano za nimfu ona je super jede sama mazi se ali ima jako ostre nokte pa me zanima dali ja smem malo da ih istupim (manikir pedikir)
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
Ako su nokti bas prerasli uhvati se ptica u ruku noga se okrene ka jakom svetlu da se moze naslutiti ili videti krvni sud i nerv i grickalcom skrati do toga.Ali bolje bi ti bilo prirodno sa postavljanjem neke deblje grane ili cigla na dno kaveza pa ptica vremenom sama otupi nokte.
Radoslav- Broj poruka : 98
Datum upisa : 26.05.2011
nisu veliki nokti samo su ostri
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
zar ne bi trebalo da se zalepi šmirgla na stajalice kako bi ih istupili ? Neka iskusniji forumaši kažu svoje mišljenje ... nadam se da nisam pogrešno savetovala
zorica- Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012
Imam isti problem sa mojim Mikijem(berg) ali mu grickalicom odsecem sam vrh oko 1milimetar i onda malo isturpijam smirglom(finom)zalepljenom na mali komadic drveta.Iako ima drvene stajalice nokti mu budu jako ostri i malo duzi nego sto bi trebalo.
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
Ovim putem se javno zahvaljujem svom prijatelju imredu (Davidu) na instrukcijama oko ručnog hranjenja.
Davide, Veliko hvala !
Davide, Veliko hvala !
zako- Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011
Godina : 56
Znaci zako odhranio si rozele?
nik- Broj poruka : 107
Datum upisa : 28.03.2014
Godina : 37
Jesam. Samo su od jednom počele odbijati špricu. Zezao sam se jos dva dana, ali to je bila živa muka. Ništa ne gutaju, samo curi na sve strane. To što oni sada sami pojedu nije skoro ništa. Samo bi letjeli. Polude kad me vide i samo bi išle van.
Pa okaci koju sliku da ih vidimo!
nik- Broj poruka : 107
Datum upisa : 28.03.2014
Godina : 37
Evo ih, sada su već stari 38, 39 i 40 dana. Nahranit ću ih još tri-četiri dana po jednom uvečer, i to je to.
Dobila sam za rucni odgoj 1 kg, premium CeDe hrane za velike papagaje. Zanima ne dali mogu sa njom da rucno othranim male i srednje vrste papagaje ili je za njih prejaka?. U planu mi je da othranim braonuhe, rozele i pevajuce. Koliko malih srednje vrste, uzetih sa 2 nedelje starosti mogu othraniti sa tim 1 kilom. I dali mogu poceti sa jednom vrstom hrane za rucni odgoj i posle produziti sa drugom ako ne nadjem blagovremeno ovu prvu? Recimo pocnem sa CeDe pa predgjem na neku drugu firmu, nutri ili orolux zavisi sta nagjem u megjuvremenu?
jomabo- Broj poruka : 88
Datum upisa : 12.06.2013
jomabo ::Dobila sam za rucni odgoj 1 kg, premium CeDe hrane za velike papagaje. Zanima ne dali mogu sa njom da rucno othranim male i srednje vrste papagaje ili je za njih prejaka?. U planu mi je da othranim braonuhe, rozele i pevajuce. Koliko malih srednje vrste, uzetih sa 2 nedelje starosti mogu othraniti sa tim 1 kilom. I dali mogu poceti sa jednom vrstom hrane za rucni odgoj i posle produziti sa drugom ako ne nadjem blagovremeno ovu prvu? Recimo pocnem sa CeDe pa predgjem na neku drugu firmu, nutri ili orolux zavisi sta nagjem u megjuvremenu?
Kupi jos 1 kg jajcane hrane isto CD,mesaj pola -pola i neces imati problema,od te 2 kile imas za oko 6 malih aleksandara da odhranis(srednjih papagaja)
A kako se moze napraviti jajcana hrana, za male pilice..
Pre svega tigrice i rozenkolise...
Kod mene ju je nemoguca misija nabaviti, pa me intresuje imal kakva alternativa...
Ne mislim se upustati u taj posao al cisto pitam zlu ne trebalo...
Kod mene ju je nemoguca misija nabaviti, pa me intresuje imal kakva alternativa...
gogidj- Broj poruka : 14
Datum upisa : 02.01.2015
gogidj ::A kako se moze napraviti jajcana hrana, za male pilice..
Nemas potrebe praviti ,1 kg kosta 650 din,autosport ns,salju kuci ,dobra je i za siljenje ptica i rucno hranjenje sve CD Belgija
Sad sam bio na njihovom sajtu imaju svega...
moram ih kontaktirati i vidjet dal salju za BiH..
moram ih kontaktirati i vidjet dal salju za BiH..
gogidj- Broj poruka : 14
Datum upisa : 02.01.2015
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prodajem hranu za rucno hranjenje papagaja
» Knjige za rucno hranjenje ptica
» Odgajivacnica papagaja Sunajko
» Odgajivacnica papagaja Zivojin Tatin
» Rucno hranjeni papagaji
» Knjige za rucno hranjenje ptica
» Odgajivacnica papagaja Sunajko
» Odgajivacnica papagaja Zivojin Tatin