Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hvatnje ptica

Ići dole

hvatnje ptica Empty hvatnje ptica

Počalji  jurić daniel Sub 08 Sep 2012, 20:28

otvorio sam ovu temu jer nisam nasao nista slicno i zbog danasnjeg iskustva (neiskustva) ukratko danas sam naisao kod komsije u vocnjaku na papagaja u pitanju je muzjak berga i nisam znao kako da ga uhvatim jeo je sljivu 1 metar od mene i posto se nije uplasio otrcao sam do kuce po mrezicu malo je falilo dusu da ispustom ali cim je video mrezicu ili neznam uplasio se i odleteo PLACE MI SE!! Pa bi voleo da clanovi iznesu svoje iskustvo kako cime hvatati (pobegle) ptice kako i odakle im prici (ispred ili odnazad) meni bi puno znacilo Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
jurić daniel
jurić daniel

Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

hvatnje ptica Empty Re: hvatnje ptica

Počalji  Gost Sub 08 Sep 2012, 23:53

Možda eventualno ako vam je pri ruci da se ptica pospe vodom(kofa)tako da se okvasi te onemogući da leti.Drugi bolniji način je ako se ima lepak za pacove pri ruci,zatim njime namaže grančica koja je prethodno fiksirana na vrhu teleskopa za ribolov.Polako se prišunjaš ptici i lagano je dodirneš sa pristojne daljine(koliko je dugačak teleskop).Ptica će pri pokušaju da poleti sigurno krilom dodirnuti grančicu(a možda i glavom).Vaš zadatak će biti da posle toga pticu pažljivo očistite benzinom.Ostaće sigurno bez malo perija ali će biti vaša.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu