PRODAJA PAPAGAJA
4 posters
Parrot World :: Papagaji :: Oglasi :: Ponuda
Strana 1 od 1
PRODAJA PAPAGAJA
tigrice,burk,rozenburk,kozice,nimfe,jendaje,princevi,barabanti,plave i crvene rozele,penanti,aleksandri mali i sljiviglavi i australijski kraljevski papagaj. 063/465-712. e-mail: jendaja@gmail.com
jendaja- Broj poruka : 1
Datum upisa : 08.03.2009
Re: PRODAJA PAPAGAJA
Zanima me cena Jandaja. Treba mi jedan par...
shone- Broj poruka : 2
Datum upisa : 04.05.2010
Godina : 45
Ovaj oglas je davno okacen, a vidim da taj clan nije aktivan vec duze vreme. Mozda moze Sunajko da se raspita za jandaje. Video sam da ima njegov drug jandaje cak imas i slike tu na forumu Odgajivacnica papagaja Zivojin Tatin.
Jandaja imaju moje kolege u Vrscu,Pozarevcu i Paracinu ali zasad niko od njih nema mlade,ako bude javicu cena mlade Jandaje je od 70 do 100 evra po komadu i rucnohranjene od 150 do 180 evra po komadu.Zivojin Tatin je prodao i rucno hranjene i maticni par.
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
E odlično, hvala na odgovoru. Obavezno mi javi...
Jesi li ti pisao tekst vezan za male aleksandre? Ja ih imam već nekoliko godina i nisam se usudio da im dam banane. Posle teksta sam odlučio da probam da im dam. Videćemo reakciju, definitivno im se sviđa ukus, ali videću ih za koji dan...
Jesi li ti pisao tekst vezan za male aleksandre? Ja ih imam već nekoliko godina i nisam se usudio da im dam banane. Posle teksta sam odlučio da probam da im dam. Videćemo reakciju, definitivno im se sviđa ukus, ali videću ih za koji dan...
shone- Broj poruka : 2
Datum upisa : 04.05.2010
Godina : 45
Jesam ja sam pisao o malim aleksanderima.Ma nemas brige za banane samo im daj onoliko koliko mogu da pojedu da ne ostaje nekoliko sati pa da onda to jedu.Naravno nemoj forsirati ispocetka ni jedno voce koje nisi davao.Probaj mladi crni luk da im iseckas sve sa perajima pa ces videti kako to jedu.Ako kupujes povrce dobro operi zato sto ga spricaju da ostane sveze,narocito u supermarketima gde nebi trebao da kupujes povrce za ishranu papagaja.
sunajko- Moderator
- Broj poruka : 274
Datum upisa : 21.12.2009
Similar topics
» Prodaja papagaja
» Prodaja papagaja
» prodaja papagaja
» Prodaja nimfe i tigrice
» Odgajivacnica papagaja S-32
» Prodaja papagaja
» prodaja papagaja
» Prodaja nimfe i tigrice