Moje ptice
+12
nik
pufnica
zexy
Sekereš Stevan
noname
ranjang
Ikac
jonel
imred
jurić daniel
Luna034
Admin
16 posters
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Moje ptice
Svaka čast, samo napred.
Kod mene ima jaja, ali još ništa se ne dešava...
Kod mene ima jaja, ali još ništa se ne dešava...
mboban- Broj poruka : 25
Datum upisa : 20.08.2013
Godina : 54
Prelepe ptice, a i malci, samo napred...
Ja se nadam da ce i kod mene napokon nesto biti, proslu turu sam cekao skoro 30 dana na kraju otvorio jaja, jedno prazno, drugo samo zumance, u trecem je bilo prilicno razvijeno pile, ali nazalost ne do kraja (do izleganja).
Ja se nadam da ce i kod mene napokon nesto biti, proslu turu sam cekao skoro 30 dana na kraju otvorio jaja, jedno prazno, drugo samo zumance, u trecem je bilo prilicno razvijeno pile, ali nazalost ne do kraja (do izleganja).
mboban- Broj poruka : 25
Datum upisa : 20.08.2013
Godina : 54
I kod mene se 3 nisu izlegla, ne znam koji je razlog, vlaga nije jer je bilo dosta grancica vrbe i ovi drugi su se izlegli. Jedan od razloga zbog koga mladi ne izlaze je vlaga u gnezdu, ako nema dovoljno vlage, ljuska je tvrda i pile ne moze da probije, tako da im obavezno obezbedi dosta grancica vrbe ili breze
predivni su
Ptice na slikama izgledaju prelepo.Volela bih i ja da znam sve te mutacije kako kod rozenkolisa tako i kod tigrica a i drugih pticica pevacica.
Jel bi mi mogao pomoci odgovorom na jedno pitanje o mutaciji rozenkolisa-kako razlikovati zelene od americkih cimet ili nekih jos koje eventualno postoje posto me interesuje jel moj mozda taj zeleni cimet-nije bas onako jarke boje zelene,ako mozes pogledaj ga na slici ima ga u galeriji.Hvala na pomoci i savetu i izvini na gnjavazi.Drago mi je svakako da se bavis time i da sam te uspela nekako upoznati.Pozdrav.
Jel bi mi mogao pomoci odgovorom na jedno pitanje o mutaciji rozenkolisa-kako razlikovati zelene od americkih cimet ili nekih jos koje eventualno postoje posto me interesuje jel moj mozda taj zeleni cimet-nije bas onako jarke boje zelene,ako mozes pogledaj ga na slici ima ga u galeriji.Hvala na pomoci i savetu i izvini na gnjavazi.Drago mi je svakako da se bavis time i da sam te uspela nekako upoznati.Pozdrav.
Formiramo novo jato koje je pojacano sa par novih ptica medju kojima je napokon i jedan opalin, jedna zelja ispunjena Zahvaljujem se Zeljku, Misi i Danielu na saradnji
rozenkolisi
Oo meni su opalini najlepsi od svih rozenkolisa, a vidim da si nabavio i plave fisere.
nik- Broj poruka : 107
Datum upisa : 28.03.2014
Godina : 37
Jato ti je odlicno!Admin ::Da polako povecavam svoje jato
Crvena Tigrica- Broj poruka : 53
Datum upisa : 16.03.2014
Godina : 30
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma: