Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nimfe-lezanje na jajima

Ići dole

Nimfe-lezanje na jajima Empty Nimfe-lezanje na jajima

Počalji  vladan 71 Sub 11 Maj 2013, 23:27

Pozdrav
Odmah da vam kazem da mi je ovo mlad par nimfi(proslogodisnje) i da sada rade prvi put.Zenka je pocela da nosi jaja 22 aprila.Trece jaje kada je snela vise nisam mogao da vidim koliko ima jos jaja u kucici jel su tamo non stop bili zenka ili muzjak na jajima i sve je bilo u redu do danas(11 maj)
kada sam dosao sa posla udjem da ih nahranim i vidim jedno jaje u kavezu,van kucice.A vec drugi dan kako je zenka u kavezu a muzjak u kucici lezi na jajima.Potom i muzjak izlazi iz kucice i ja ih prvi put vidim zajedno van kucice posle dosta vremena i koristim tu priliku da pogledam u kucicu jel nisam bas dugo gledao,nisam hteo da ih uznemiravam.U kucici dva cela jajeta(topla) i jedno razbijeno.Izvadio sam to razbijeno i u njemu je imao zametak kao i u ovom koje su izbacili iz kucice u kavez,razbio sam ga da pogledam.Veceras sam usao ponovo kod njih i ponovo je zenka bila van kucice a muzjak u kucici na jajima kao i zadnjih dana.
Sta se to desilo od jednom da tako odreaguju i da jedno jaje razbiju a drugo izbace iz kucice.Ne da sam se iznervirao nego sam bio puko skroz,toliko sam se nadao i onda danas razocarenje.
Sta li ce biti sa ova dva preostala jaja zivo me interesuje???
Hvala unapred na odgovorima i pozdrav od Vladana iz Vrnjacke banje .

vladan 71

Broj poruka : 12
Datum upisa : 12.03.2013

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu