papagaj
4 posters
Parrot World :: Papagaji :: Svastara
Strana 1 od 1
papagaj
jel zna neko mozda koji je najbolji papagaj za pripitomljavanje i koji nije tako skup i da je po mogucnosti velik
pedja88- Broj poruka : 3
Datum upisa : 01.06.2013
Re: papagaj
Najbolji papagaj za pripitomljavanje jeste onaj koji je rucnohranjen Tj on je vec pitom...Ja bih ti preporucio braonuhu konuru(naravno rucnohranjenu)nije nesto velika,ali veruj mi neces se pokajati....Ali ako oces velikog papagaja i koji nije tako skup onda je to svakako Veliki Aleksandar.
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27
pedja88 ::jel zna neko mozda koji je najbolji papagaj za pripitomljavanje i koji nije tako skup i da je po mogucnosti velik
Eto ja sam pre nekih 20 godina kupio mladu nimfu od odgajivaca (nije bila rucno hranjena), skroz je pripitomio, cak je naucila i da kaze svoje ime... Medjutim u danasnje vreme ima jako puno ljudi koji rucno hrane papagaje pa nema smisla maltretirati pticu kroz taj proces pripitomljavanja vec jednostavno kupis rucno hranjenog papagaja. Rucno hranjena nimfa je mozda nekih 20eura... Od toga verovatno nema jeftinije. Ako ne zelis nimfu, mozda onda napisi do koliko para zelis papagaja pa ce ti neko dati neki savet sta da potrazis.
zexy- Broj poruka : 95
Datum upisa : 25.03.2011
Godina : 44
vole bih da naucim papagaja da prica i da mi stoji naramenu i tako to , i da ga rucno hranim moze cena do 10-30 eura i da bude lepih boja. HVALA UNAPRED .
pedja88- Broj poruka : 3
Datum upisa : 01.06.2013
Za te pare ne mozes nijednog veceg papagaja da kupis,najbolja solucija je zexijeva kupis mladu rucnohranjenu nimfu taman za te pare,posle ces naravno da ga mazis,pazis,ceskas,stajace ti na ramenu,progovoriti koju rec itd...
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27
Pozdrav,ja trenutno rucno hranim nimfe,slobodna su jos 2 komada.Ja njih cenim 20 evra (komad),mislim da je to skroz ok cena za svaciji dzep.
Josić- Moderator
- Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31
Similar topics
» moj papagaj
» Moj papagaj je u pubertetu
» vrapcasti papagaj
» Odgajivacnica papagaja Zivojin Tatin
» Poicephalus senegalus
» Moj papagaj je u pubertetu
» vrapcasti papagaj