Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

papagaj

4 posters

Ići dole

papagaj Empty papagaj

Počalji  pedja88 Sub 01 Jun 2013, 18:04

jel zna neko mozda koji je najbolji papagaj za pripitomljavanje i koji nije tako skup i da je po mogucnosti velik

pedja88

Broj poruka : 3
Datum upisa : 01.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

papagaj Empty Re: papagaj

Počalji  pedja88 Sub 01 Jun 2013, 18:19

molim vas ako neko zna

pedja88

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Djuric Sub 01 Jun 2013, 19:27

Najbolji papagaj za pripitomljavanje jeste onaj koji je rucnohranjen Very Happy Tj on je vec pitom...Ja bih ti preporucio braonuhu konuru(naravno rucnohranjenu)nije nesto velika,ali veruj mi neces se pokajati....Ali ako oces velikog papagaja i koji nije tako skup onda je to svakako Veliki Aleksandar.
Djuric
Djuric

Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zexy Sub 01 Jun 2013, 23:47

pedja88 ::jel zna neko mozda koji je najbolji papagaj za pripitomljavanje i koji nije tako skup i da je po mogucnosti velik

Eto ja sam pre nekih 20 godina kupio mladu nimfu od odgajivaca (nije bila rucno hranjena), skroz je pripitomio, cak je naucila i da kaze svoje ime... Medjutim u danasnje vreme ima jako puno ljudi koji rucno hrane papagaje pa nema smisla maltretirati pticu kroz taj proces pripitomljavanja vec jednostavno kupis rucno hranjenog papagaja. Rucno hranjena nimfa je mozda nekih 20eura... Od toga verovatno nema jeftinije. Ako ne zelis nimfu, mozda onda napisi do koliko para zelis papagaja pa ce ti neko dati neki savet sta da potrazis.

zexy

Broj poruka : 95
Datum upisa : 25.03.2011
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  pedja88 Ned 02 Jun 2013, 00:41

vole bih da naucim papagaja da prica i da mi stoji naramenu i tako to , i da ga rucno hranim moze cena do 10-30 eura i da bude lepih boja. HVALA UNAPRED . cheers

pedja88

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Djuric Ned 02 Jun 2013, 00:48

Za te pare ne mozes nijednog veceg papagaja da kupis,najbolja solucija je zexijeva kupis mladu rucnohranjenu nimfu taman za te pare,posle ces naravno da ga mazis,pazis,ceskas,stajace ti na ramenu,progovoriti koju rec itd...
Djuric
Djuric

Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Josić Ned 02 Jun 2013, 10:39

Pozdrav,ja trenutno rucno hranim nimfe,slobodna su jos 2 komada.Ja njih cenim 20 evra (komad),mislim da je to skroz ok cena za svaciji dzep.
Josić
Josić
Moderator
Moderator

Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole