pomoc dva para??
3 posters
Parrot World :: Papagaji :: Opis vrsta :: Aleksandri
Strana 1 od 1
pomoc dva para??
Ljudi treba mi pomoc,imam par m.aleksandara dve godine starih pa me zanima da li bi smeo kod njih da stavim par mladih ovogodisnjih,samo do proleca dok ne napravim volijeru novu. Mislim da nije bas dobra ideja al jako mi se svidja par mladih ptica pa bih ih uzeo....
Hvala unapred na sugestijama.
zeksin- Broj poruka : 21
Datum upisa : 14.05.2013
Godina : 40
Re: pomoc dva para??
zeksin ::Ljudi treba mi pomoc,imam par m.aleksandara dve godine starih pa me zanima da li bi smeo kod njih da stavim par mladih ovogodisnjih,samo do proleca dok ne napravim volijeru novu. Mislim da nije bas dobra ideja al jako mi se svidja par mladih ptica pa bih ih uzeo....
MOZES SLOBODNO,mirne su ptice ali ipak malo prati
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
MOŽEŠ SLOBODNO KAO STO IMRE KAZE,MORAS IH PRATITI,ALI BUDI SIGURAN DA CE BITI SVE OK,KAZEM TI IZ MOG ISKUSTVAzeksin ::Ljudi treba mi pomoc,imam par m.aleksandara dve godine starih pa me zanima da li bi smeo kod njih da stavim par mladih ovogodisnjih,samo do proleca dok ne napravim volijeru novu. Mislim da nije bas dobra ideja al jako mi se svidja par mladih ptica pa bih ih uzeo....
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
Hvala!!!
Bojao sam se pošto ovi moji možda krenu da rade pa rekoh da im ne smetaju mladi dok ih ne sklonim...
Pozz
Bojao sam se pošto ovi moji možda krenu da rade pa rekoh da im ne smetaju mladi dok ih ne sklonim...
Pozz
zeksin- Broj poruka : 21
Datum upisa : 14.05.2013
Godina : 40
Parrot World :: Papagaji :: Opis vrsta :: Aleksandri
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu