Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako preko granice sa ljubimcem?

3 posters

Ići dole

Kako preko granice sa ljubimcem? Empty Kako preko granice sa ljubimcem?

Počalji  Crvena Tigrica Sub 09 Avg 2014, 01:01

Pozdrav.Treba mi opet mala pomoc u vidu komentara.Mislim da se zivotinje ne smeju prevoziti preko granice bez nekih dokumenata o tome da li je zdrav kome pripada itd.
E sada pitanje na koji nacin se prevoze glodari.
Imam par roborovskih veoma retke mutacije na nasim prostorima(zenka je iz inostransva) i stavio sam oglas ali javili su se iz MKD i CG uglavnom neki pet shopovi.
Ja nemam papira,mada mislim da za sitne zivotinje ne treba.Mozda samo od veterinara neki katron ili sta god ne razumijem se u to.
Ja sam ih uzeo kao ljubimce i cisto zato sto su mi se svideli.Ne nameravam pariti vise,odvojio sam muzijaka od zenke.Imaju veoma velik kavez koji sam licno napravio,znaci novac nije u pitanju stavio sam 3 hrcka 500 din ili jedan 250 din.Moze i za manje samo da su vlasnici veoma dobri i da imaju poveci kavez ili akvarijum i da ih ne serviraju kao hranu za gmizavce.

Nisam odgajivac hrcaka mada se u 90% stvari razumem jer sam dosta citao i gledao po internetu.
Devojka od koje sam kupio zenku je dovela iz Slovenije cini mi se i da tamo imaju jednu odgajivacnicu.
Nigde nema oglasa za roborovske sa mumtacijama i problem je sada covek mi je trazio da posaljem za CG,nije bitno da li sam odgajivac ali ja nzm sta treba da nebi krsio zakon.
Hvala!

Crvena Tigrica

Broj poruka : 53
Datum upisa : 16.03.2014
Godina : 30

Nazad na vrh Ići dole

Kako preko granice sa ljubimcem? Empty Re: Kako preko granice sa ljubimcem?

Počalji  mavre Sub 09 Avg 2014, 23:19

neznam kako je kod vas pa je najbolje upitati u nekoj najbližoj veterinarskoj ambulanti,kod nas netrebaju specijalni papiri za sitne glodavce

mavre

Broj poruka : 45
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 57

Nazad na vrh Ići dole

Kako preko granice sa ljubimcem? Empty Kako sa ljubimcem preko granice

Počalji  nik Ned 10 Avg 2014, 14:06

Ako su hrcci u pitanjui ili sitni glodari ne mislim da ces imati problema, ali se ti ipak raspitaj u supu ili veterinarskoj stanici kako bi bez problema presao preko granice.
nik
nik

Broj poruka : 107
Datum upisa : 28.03.2014
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Crvena Tigrica Čet 25 Sep 2014, 00:02

Samo da javim da su 3 muzijaka otputovala za Boka Kotorsku  Very Happy.Nista nije trebalo od papira.Svima sam nasao dom ostao je jos 1 normal muzijak postavio sam oglas dajem ga besplatno.

Crvena Tigrica

Broj poruka : 53
Datum upisa : 16.03.2014
Godina : 30

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu