Kako preko granice sa ljubimcem?
3 posters
Parrot World :: Papagaji :: Svastara
Strana 1 od 1
Kako preko granice sa ljubimcem?
Pozdrav.Treba mi opet mala pomoc u vidu komentara.Mislim da se zivotinje ne smeju prevoziti preko granice bez nekih dokumenata o tome da li je zdrav kome pripada itd.
E sada pitanje na koji nacin se prevoze glodari.
Imam par roborovskih veoma retke mutacije na nasim prostorima(zenka je iz inostransva) i stavio sam oglas ali javili su se iz MKD i CG uglavnom neki pet shopovi.
Ja nemam papira,mada mislim da za sitne zivotinje ne treba.Mozda samo od veterinara neki katron ili sta god ne razumijem se u to.
Ja sam ih uzeo kao ljubimce i cisto zato sto su mi se svideli.Ne nameravam pariti vise,odvojio sam muzijaka od zenke.Imaju veoma velik kavez koji sam licno napravio,znaci novac nije u pitanju stavio sam 3 hrcka 500 din ili jedan 250 din.Moze i za manje samo da su vlasnici veoma dobri i da imaju poveci kavez ili akvarijum i da ih ne serviraju kao hranu za gmizavce.
Nisam odgajivac hrcaka mada se u 90% stvari razumem jer sam dosta citao i gledao po internetu.
Devojka od koje sam kupio zenku je dovela iz Slovenije cini mi se i da tamo imaju jednu odgajivacnicu.
Nigde nema oglasa za roborovske sa mumtacijama i problem je sada covek mi je trazio da posaljem za CG,nije bitno da li sam odgajivac ali ja nzm sta treba da nebi krsio zakon.
Hvala!
E sada pitanje na koji nacin se prevoze glodari.
Imam par roborovskih veoma retke mutacije na nasim prostorima(zenka je iz inostransva) i stavio sam oglas ali javili su se iz MKD i CG uglavnom neki pet shopovi.
Ja nemam papira,mada mislim da za sitne zivotinje ne treba.Mozda samo od veterinara neki katron ili sta god ne razumijem se u to.
Ja sam ih uzeo kao ljubimce i cisto zato sto su mi se svideli.Ne nameravam pariti vise,odvojio sam muzijaka od zenke.Imaju veoma velik kavez koji sam licno napravio,znaci novac nije u pitanju stavio sam 3 hrcka 500 din ili jedan 250 din.Moze i za manje samo da su vlasnici veoma dobri i da imaju poveci kavez ili akvarijum i da ih ne serviraju kao hranu za gmizavce.
Nisam odgajivac hrcaka mada se u 90% stvari razumem jer sam dosta citao i gledao po internetu.
Devojka od koje sam kupio zenku je dovela iz Slovenije cini mi se i da tamo imaju jednu odgajivacnicu.
Nigde nema oglasa za roborovske sa mumtacijama i problem je sada covek mi je trazio da posaljem za CG,nije bitno da li sam odgajivac ali ja nzm sta treba da nebi krsio zakon.
Hvala!
Crvena Tigrica- Broj poruka : 53
Datum upisa : 16.03.2014
Godina : 30
Re: Kako preko granice sa ljubimcem?
neznam kako je kod vas pa je najbolje upitati u nekoj najbližoj veterinarskoj ambulanti,kod nas netrebaju specijalni papiri za sitne glodavce
mavre- Broj poruka : 45
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 57
Kako sa ljubimcem preko granice
Ako su hrcci u pitanjui ili sitni glodari ne mislim da ces imati problema, ali se ti ipak raspitaj u supu ili veterinarskoj stanici kako bi bez problema presao preko granice.
nik- Broj poruka : 107
Datum upisa : 28.03.2014
Godina : 37
Re: Kako preko granice sa ljubimcem?
Samo da javim da su 3 muzijaka otputovala za Boka Kotorsku .Nista nije trebalo od papira.Svima sam nasao dom ostao je jos 1 normal muzijak postavio sam oglas dajem ga besplatno.
Crvena Tigrica- Broj poruka : 53
Datum upisa : 16.03.2014
Godina : 30
Similar topics
» KAKO DRESIRATI PAPAGAJA
» Kako izleci oko 15 mladih od 1 para papagaja
» Kako nauciti papagaja da prica
» Kako Vase ptice podnose pucnjavu petardi,vatrometa itd..
» Kako vaspitavati malog aleksandra?
» Kako izleci oko 15 mladih od 1 para papagaja
» Kako nauciti papagaja da prica
» Kako Vase ptice podnose pucnjavu petardi,vatrometa itd..
» Kako vaspitavati malog aleksandra?
Parrot World :: Papagaji :: Svastara
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu