Amazon-Amazonica(Venecuela)
Parrot World :: Papagaji :: Opis vrsta :: Amazonci
Strana 1 od 1
Amazon-Amazonica(Venecuela)
Pozdravljam sve, prije dva dana sam uzeo mladog Amazona Venecuelu star otprilike oko 4mjeseca jos je bebica slatka, i ako znam da spada u velike vrste papagaja zanima me ako ima netko iskustva u vezi njega, jer na pocetku sam bio radostan i nisam zalio dati veliki novac za njega jer je rucno hranjen i mlad jos, voli se maziti,znaci navikao je na ruku od malena jos, ali ja sam kontao posto spada u vecu vrstu papagaja da ce bas drasticno moci nauciti pricati od bilo koje vrste srednjih papiga, ali problem se pojavio u meni jer nisam bio upucen dovoljno u vezi Amazonaca kada sam kupovao jer nije bilo izbora nekog i ne znam od toliko vrsta Amazonaca pod koju vrstu ovaj spada po nekoj inteligenciji i imitaciji ljudskog govora,je li bas toliko puno los od plavocelog i zutocelog kad je imitacija ljud.govora u pitanju,,, kako citam na nekim forumima da je ova vrsta Amazona jedna od najlosijih kad je govor(imitacija ljudskog govora) u pitanju i da nisu neke pricalice je li to znaci da apsolutno nista nece htjeti pricati ili bar po neku rijec :/ i radi toga sam se rastuzio ako ima netko iskustva volio bih da razjasni jer sam u depresiji radi toga,.,., mslm ja bih volio da ga naucim sto sta da izgovara vemenom naravno, i obradujem se dam veliki novac i opet potrefim izgleda najgoru vrstu Hvala unaprijed, ili me utjesite ili recite istinu
amazona-amazona- Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.10.2014
Similar topics
» Amazona papagaji
» Amazona amazonica
» Kawall Amazon
» Polly - Venecuela Amazonac
» Beba venecuela amazonca
» Amazona amazonica
» Kawall Amazon
» Polly - Venecuela Amazonac
» Beba venecuela amazonca