Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amazon-Amazonica(Venecuela)

Ići dole

Amazon-Amazonica(Venecuela) Empty Amazon-Amazonica(Venecuela)

Počalji  amazona-amazona Uto 07 Okt 2014, 11:34

Pozdravljam sve, prije dva dana sam uzeo mladog Amazona Venecuelu star otprilike oko 4mjeseca jos je bebica slatka, i ako znam da spada u velike vrste papagaja zanima me ako ima netko iskustva u vezi njega, jer na pocetku sam bio radostan i nisam zalio dati veliki novac za njega jer je rucno hranjen i mlad jos, voli se maziti,znaci navikao je na ruku od malena jos, ali ja sam kontao posto spada u vecu vrstu papagaja da ce bas drasticno moci nauciti pricati od bilo koje vrste srednjih papiga, ali problem se pojavio u meni jer nisam bio upucen dovoljno u vezi Amazonaca kada sam kupovao jer nije bilo izbora nekog i ne znam od toliko vrsta Amazonaca pod koju vrstu ovaj spada po nekoj inteligenciji i imitaciji ljudskog govora,je li bas toliko puno los od plavocelog i zutocelog kad je imitacija ljud.govora u pitanju,,, kako citam na nekim forumima da je ova vrsta Amazona jedna od najlosijih kad je govor(imitacija ljudskog govora) u pitanju i da nisu neke pricalice je li to znaci da apsolutno nista nece htjeti pricati ili bar po neku rijec :/ Sad i radi toga sam se rastuzio ako ima netko iskustva volio bih da razjasni jer sam u depresiji radi toga,.,., mslm ja bih volio da ga naucim sto sta da izgovara vemenom naravno, i obradujem se dam veliki novac i opet potrefim izgleda najgoru vrstu Sad bounce Hvala unaprijed, ili me utjesite ili recite istinu lol!

amazona-amazona

Broj poruka : 1
Datum upisa : 07.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu