Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali aleks ili braunouhi

Ići dole

Mali aleks ili braunouhi Empty Mali aleks ili braunouhi

Počalji  Gost Sre 05 Dec 2012, 16:50

Danas mi se javila žena kojoj sam pre dve godine prodao nebo plavog malog aleksandra.Javljala mi se s vremena na vreme i bila veoma zadovoljna pticom,načinila od njega pravu mazu.Na žalost danas mi je rekla da joj je ptica uginula iz čista mira,samo ga je ujutru pronašla mrtvog.Hteo bih da napomenem da je žena pravi mag i ekspert za ptice,što se tiče pripitomljavanja i dresure.Pošto ja nemam trenutno mladu pticu da joj ponudim zamolila me za pomoć,a ja u njeno ime molim nekoga ko ima braunouhog ili malog aleksandra(plavi ili žuti)da se javi meni a ja ću vas povezati.Bitno je da je ptica mlada,naravno da je korektna cena jer žena nije baš prebogata.Hvala svima u njeno i moje ime.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu