Mali Aleksandar
5 posters
Parrot World :: Papagaji :: Oglasi :: Potraznja
Strana 1 od 1
Mali Aleksandar
Kupujem malog aleksandra po nekoj normalnoj i razumnoj ceni, starog do max 2 meseca... Prednost imaju plavi, ali dolaze u obzir i drugi... Hvala
gojkovic_ks- Broj poruka : 7
Datum upisa : 25.02.2013
Re: Mali Aleksandar
kolko se ja razumem u male aleksandra, taj od 2 meseca u februaru tesko ces da nadjes...tako da za jedno 4 ces imati 2meseca starog i to kolko oces da ih nadjes po razumnoj ceni...raspitaj se kod starijih i iskusnijihm,ali mogu samo da te slazu za starost...
Aleksandar_BG- Broj poruka : 14
Datum upisa : 12.11.2012
Godina : 36
Nisam znao za to kad se razmnozavaju i u koje doba, hvala na odgovoru... Zelim mladog pre svega da bih ga lepo pripitomio, a mislim da je vec sa 5-6-7 meseci kasno, tj. moze i tad ali ce mi trebati mnogo vise vremena...
Druze cena zavisi od boje(mutacije) kvaliteta i onog od kog kupujes pticu. Ako hoces da uzmes pticu i da joj se posvetis preporucio bih ti rucnohranjenog malog aleksandra...E sad ti vidi sta ces i kako ces..Valjda ce se javiti neko od starijih forumasa koji drze male aleksandre.poz
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27
Drugar dobro ti je Djuric napisao da bi sebi olaksao pripitomljavanje najbolje ti je rucno hranjena ptica mozda malo skuplja nego odhranjeni od roditelja ali vredi svaki dinar,ima tu dosta drugara koji hrane rucno,vredi cekati 15 dana vise.
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
A koliko bi to kostala rucno hranjena i koliko su stare one? Gledam skoro u pet shopu-u na NBG-u, 10-11000 din kostaju i to mi je previse... ja toliko imam ukupno i za pticu i za neki pristojan kavez...
gojkovic_ks ::A koliko bi to kostala rucno hranjena i koliko su stare one? Gledam skoro u pet shopu-u na NBG-u, 10-11000 din kostaju i to mi je previse... ja toliko imam ukupno i za pticu i za neki pristojan kavez...
Imas i viska para,za malog aleksandra i kavez,jedino ja ti ne mogu izaci u susret posto imam previse narucenih ptica,nadam se da neko od clanova prima rezervacije.U pitanju je zeleni aleksandar
Ja sam prodavao moje rucno hranjene aleksandere za 50 evra zelene i 65 zutog.Kavez mozes naci na nekoj berzi za 1000 dinara i to jako lep.Ja ne mogu garantovati da cu rucno hraniti posto imam puno obaveza.
Josić- Moderator
- Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31
Kavez tipa nesto ovako 69cm x 44cm x 84cm
ili ovako 59cm x 33cm x 80cm
Ako ima i slicno ovome za 1000 din odmah cu 5 da kupim, ja sam mislio da su mnogo, mnogo skuplji...
ili ovako 59cm x 33cm x 80cm
Ako ima i slicno ovome za 1000 din odmah cu 5 da kupim, ja sam mislio da su mnogo, mnogo skuplji...
Josić- Moderator
https://parrotworld.forumsr.com/t700-kavez-za-malog-aleksandra
Pogledaj ovu temu,tu sam postavio slike mojih kaveza.Ako si kreativan mozes sam napraviti i to za male pare.
Pogledaj ovu temu,tu sam postavio slike mojih kaveza.Ako si kreativan mozes sam napraviti i to za male pare.
Josić- Moderator
Ovaj kavez na slici deluje sasvim pristojno... Zanima me jos nesto... Sta mi preporucujete, muzjaka ili zenku, fizicki ako sam dobro razumeo, muzjak ima prsten oko vrata, a zenka ne, a ovako po naravi, jel se razlikuju i koje su to razlike?
gojkovic_ks ::Ovaj kavez na slici deluje sasvim pristojno... Zanima me jos nesto... Sta mi preporucujete, muzjaka ili zenku, fizicki ako sam dobro razumeo, muzjak ima prsten oko vrata, a zenka ne, a ovako po naravi, jel se razlikuju i koje su to razlike?
prvo se odluci koju bi pticu uzeo (mutaciju) za ostatak para ces moci birati kavez sa2-3 zvezdice.Sto se tice sta uzeti samo trazi da bude muski mali aleksandar(mada ako i neko pogresi oko pola nece biti namerno).Muzjaci tek u trecoj godini dobijaju kragnu,najzadovoljniji ces biti sa muzjakom.
Similar topics
» Mali Aleksandar
» Rucno hranjeni mali aleksandar
» mali aleksandar
» Mali Aleksandar
» Podivljao Mali Aleksandar
» Rucno hranjeni mali aleksandar
» mali aleksandar
» Mali Aleksandar