Moja nimfa :)
+3
jurić daniel
Radoslav
Bojana
7 posters
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Re: Moja nimfa :)
lepa ptica
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
Lepa ti ptica,svaka čast
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
hvala vam mesec ipo dana je stara,rucno hranjena zenka izuzetno pitoma
Bojana- Broj poruka : 28
Datum upisa : 08.08.2012
ova nimfa jeste lepa ali mislim da joj je potreban tretman protiv unutrašnjih i spoljašnjih parazita .... nekako mi deluje bolesno ... Bojana nemoj me shvatiti pogrešno , to njeno držanje i podignuto perije na leđima mi se ne sviđa ... ovde ima iskusnijih odgajivača pa neka me isprave ako grešim !
zorica- Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012
u pravu si za perje ali nimfe znaju da se nameste tko ako su neraspolozene ali ako je ova nimfe ceo dan takva onda je to problem nazalostzorica ::ova nimfa jeste lepa ali mislim da joj je potreban tretman protiv unutrašnjih i spoljašnjih parazita .... nekako mi deluje bolesno ... Bojana nemoj me shvatiti pogrešno , to njeno držanje i podignuto perije na leđima mi se ne sviđa ... ovde ima iskusnijih odgajivača pa neka me isprave ako grešim !
pa nije takva ceo dan uglavnom kada treba da spava i kada se tek probudi, ali hvala vam u svakom slucaju...kome bi trebalo da se obratim za takav tretman ili mozda neki pregled ptice? ili mogu sama da kupim neko sredstvo? zaista se ne razumem u to, a ne bi volela da joj se nesto desi, dobila sam je pre 2 dana
a i ptica poprilicno puno spava, da li je to mozda neki problem? ja sam mislila da je tako zato sto je jos mala?
dali ptica redovno jede?
da redovno jede,dajemo joj zrnastu hranu, tvrdo kuvana jaja,prezle,keks,jabuku
za pocetak joj mozes dati PROMOTOR L to nije lek nego kombinacija vitamina i masnih kiselina daje se u vodi 1ml na 1l vode i to dajes pet dana ako joj fali vitamina to ce joj pomoci
jurić daniel ::za pocetak joj mozes dati PROMOTOR L to nije lek nego kombinacija vitamina i masnih kiselina daje se u vodi 1ml na 1l vode i to dajes pet dana ako joj fali vitamina to ce joj pomoci
u redu hvala vam puno samo mi jos recite ako mozete, kako se to daje umesto vode joj sipam ili dajem posebno?
promotor l mesas u vodu ide 1mililitar promotor l u 1 litar vode.najlakse ti je meriti sa spricom ja tako radim,to joj dajes pet dana i posle normalno cistu vodu.ako nesto nije jasno pitaj slobodno
zaboravio sam da kazem jedino sto svaki dan moras praviti svezu mesavinu.naravno nece papagaj popiti ceo litar vode ostatak sto ti ostane slobodno daj bilo kojoj zivini to su vitamini nece im skoditi
nema problema hvala puno
ptomotor L neće pomoći ... pošto imaš samo jednu pticu ne isplati ti se da joj kupuješ pravi lek koji košta koliko i sama ptica... kupi streptomicin i stavljaj joj u vodu da se rastopi (na vrh noža za jednu pojilicu)... ili probiotik za humanu upotrebu... za nimfu bi bilo dosta jedna osmina tablete čak i četvrtina nije puno na jednu pojilicu ... 5 dana toga pa dva dana promotor L pa opet 5 dana antibiotika .... u toku terapije moraš izbaciti jajčanu i ptica mora biti samo na zrnastoj hrani ... nakon drugog dana terapije poboljšanje bi trebalo da se primeti ...
promotor L se dozira 12 kapi na litar vode .... može i 2 kapi na 1dl neće biti puno ...
javi nam šta se dešava sa pticom ...
promotor L se dozira 12 kapi na litar vode .... može i 2 kapi na 1dl neće biti puno ...
javi nam šta se dešava sa pticom ...
u vodu iscediti sok od belog luka malo koju kap,kada ptica ukrsti krila, prekinuti sve ove tretmane koje su u predhodnim dobronamernim postovima data.Jedno pitanje kako izgleda izmet.
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
i sta ja sad od svega toga da uradim nemojte me pogresno shvatiti znam da ste svi to rekli dobronamerno ali ja ne znam sta je od toga svega najbolje za pticu do danas sam mislila da je skroz zdrava mislim normalno se ponasa jako je zivahna,normalno jede,pije vodu,jedino sto cesto spava...izmet joj je sasvim normalan (nije retko)
svakako da cu vam javiti kako je ptica
svakako da cu vam javiti kako je ptica
može uz ovo dodati malo jabukovog sirća ...imred ::u vodu iscediti sok od belog luka malo koju kap,kada ptica ukrsti krila, prekinuti sve ove tretmane koje su u predhodnim dobronamernim postovima data.Jedno pitanje kako izgleda izmet.
hvala i kako da znam kada je ptici bolje? kada joj se spusti perije jel?
Strana 1 od 2 • 1, 2
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu