Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moja nimfa :)

+3
jurić daniel
Radoslav
Bojana
7 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Moja nimfa :) - Page 2 Empty Re: Moja nimfa :)

Počalji  imred Sub 12 Jan 2013, 00:36

Bojana ::i sta ja sad od svega toga da uradim Very Happy nemojte me pogresno shvatiti znam da ste svi to rekli dobronamerno ali ja ne znam sta je od toga svega najbolje za pticu Smile do danas sam mislila da je skroz zdrava Very Happy mislim normalno se ponasa jako je zivahna,normalno jede,pije vodu,jedino sto cesto spava...izmet joj je sasvim normalan (nije retko)

svakako da cu vam javiti kako je ptica Smile

Usvakom slucaju sto vise vitamina,preko voca i preko vode,perje vase ptice nije slozeno,nemojte da vas bune odgovori svi hoce dobro.

imred

Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bojana Sub 12 Jan 2013, 00:37

naravno,razumem da svi hoce da pomognu Smile pokusacu prvo to sa belim lukom i naravno voce jer je pre svega prirodno a onda ako ne pomogne videcemo Smile

Bojana

Broj poruka : 28
Datum upisa : 08.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Sub 12 Jan 2013, 10:30

Kada ptica spava,stoji li na obe noge ili na jednu?Iskreno,ptica deluje bolesno.Neće biti prijatno i može se otimati ali uhvatite pticu i pipnite joj grudi,ako su jako šiljate i koščate,tj.ne opipavate mišiće u pitanju je bolest kako je mi narodski zovemo SUŠICA.Ja sumnjam na to.Odmah se hvatajte u koštac s tim ako možete da izvučete pticu,nemojte da gubite vreme prirodnim vitaminima tj.voćem.....morate pticu lečiti

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bojana Sub 12 Jan 2013, 10:40

goranpirot ::Kada ptica spava,stoji li na obe noge ili na jednu?Iskreno,ptica deluje bolesno.Neće biti prijatno i može se otimati ali uhvatite pticu i pipnite joj grudi,ako su jako šiljate i koščate,tj.ne opipavate mišiće u pitanju je bolest kako je mi narodski zovemo SUŠICA.Ja sumnjam na to.Odmah se hvatajte u koštac s tim ako možete da izvučete pticu,nemojte da gubite vreme prirodnim vitaminima tj.voćem.....morate pticu lečiti

stoji na obe noge...kako se leci to i kako je ptica dobila ?

Bojana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zorica Sub 12 Jan 2013, 12:59

"stotinu majstora kilava deca" narodna izreka .... izaberi jednog savetnika i uradi kako ti on kaže .... ovako će ti samo ptica uginuti ...

zorica

Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Josić Sub 12 Jan 2013, 13:02

zorica ::"stotinu majstora kilava deca" narodna izreka .... izaberi jednog savetnika i uradi kako ti on kaže .... ovako će ti samo ptica uginuti ...
Bas tako,probaj sa "prirodnim" lekovima tj. voce,beli luk...kako ti je imred rekao.
Josić
Josić
Moderator
Moderator

Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Sub 12 Jan 2013, 13:40

Svačije mišljenje cenim i uvažavam.Kolegu Imreta cenim i uvažavam i kao čoveka i kao poznavalaca ptica ali moje je mišljenje drugačije.Ti prirodni vitamini koje svakodnevno(trebalo bi)dajemo pticama,kao što su jabuke,šargarepe,beli luk,zeleniš.....oni svakako utiču da pojačaju imunitet ptice.Ali kada se bolest primeti kod ptice,vrlo retko je to u ranom stadijumu,obično je uznapredovala.Mnogo je bitno pravovremeno delovati,prvenstveno otkriti o kojoj je bolesti reč.Terapija mora biti jaka i disciplinovana.Ako se promaši dijagnoza(daješ pogrešnu terapiju),tu je kraj.Naravno pitati sto odgajivača,svako će imati neko svoje mišljenje.Po meni ako uspeš da nabaviš Bayer-ov CONCURAT, ima dosta širok spektar delovanja,pokušaj ali što hitnije nemoj mnogo da čekaš.Ovaj lek je nekada čovek nudio na zooberzi.Srećno

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Bojana Sub 12 Jan 2013, 14:32

mislite li da ce veterinar mozda moci da uspostavi dijagnozu,sta je sa pticom? ne bih da rizikujem,u svakom slucaju hvala svima Smile

Bojana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu