Moja nimfa :)
+3
jurić daniel
Radoslav
Bojana
7 posters
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Moja nimfa :)
Bojana ::i sta ja sad od svega toga da uradim nemojte me pogresno shvatiti znam da ste svi to rekli dobronamerno ali ja ne znam sta je od toga svega najbolje za pticu do danas sam mislila da je skroz zdrava mislim normalno se ponasa jako je zivahna,normalno jede,pije vodu,jedino sto cesto spava...izmet joj je sasvim normalan (nije retko)
svakako da cu vam javiti kako je ptica
Usvakom slucaju sto vise vitamina,preko voca i preko vode,perje vase ptice nije slozeno,nemojte da vas bune odgovori svi hoce dobro.
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
naravno,razumem da svi hoce da pomognu pokusacu prvo to sa belim lukom i naravno voce jer je pre svega prirodno a onda ako ne pomogne videcemo
Bojana- Broj poruka : 28
Datum upisa : 08.08.2012
Kada ptica spava,stoji li na obe noge ili na jednu?Iskreno,ptica deluje bolesno.Neće biti prijatno i može se otimati ali uhvatite pticu i pipnite joj grudi,ako su jako šiljate i koščate,tj.ne opipavate mišiće u pitanju je bolest kako je mi narodski zovemo SUŠICA.Ja sumnjam na to.Odmah se hvatajte u koštac s tim ako možete da izvučete pticu,nemojte da gubite vreme prirodnim vitaminima tj.voćem.....morate pticu lečiti
Gost- Gost
goranpirot ::Kada ptica spava,stoji li na obe noge ili na jednu?Iskreno,ptica deluje bolesno.Neće biti prijatno i može se otimati ali uhvatite pticu i pipnite joj grudi,ako su jako šiljate i koščate,tj.ne opipavate mišiće u pitanju je bolest kako je mi narodski zovemo SUŠICA.Ja sumnjam na to.Odmah se hvatajte u koštac s tim ako možete da izvučete pticu,nemojte da gubite vreme prirodnim vitaminima tj.voćem.....morate pticu lečiti
stoji na obe noge...kako se leci to i kako je ptica dobila ?
"stotinu majstora kilava deca" narodna izreka .... izaberi jednog savetnika i uradi kako ti on kaže .... ovako će ti samo ptica uginuti ...
zorica- Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012
Bas tako,probaj sa "prirodnim" lekovima tj. voce,beli luk...kako ti je imred rekao.zorica ::"stotinu majstora kilava deca" narodna izreka .... izaberi jednog savetnika i uradi kako ti on kaže .... ovako će ti samo ptica uginuti ...
Josić- Moderator
- Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31
Svačije mišljenje cenim i uvažavam.Kolegu Imreta cenim i uvažavam i kao čoveka i kao poznavalaca ptica ali moje je mišljenje drugačije.Ti prirodni vitamini koje svakodnevno(trebalo bi)dajemo pticama,kao što su jabuke,šargarepe,beli luk,zeleniš.....oni svakako utiču da pojačaju imunitet ptice.Ali kada se bolest primeti kod ptice,vrlo retko je to u ranom stadijumu,obično je uznapredovala.Mnogo je bitno pravovremeno delovati,prvenstveno otkriti o kojoj je bolesti reč.Terapija mora biti jaka i disciplinovana.Ako se promaši dijagnoza(daješ pogrešnu terapiju),tu je kraj.Naravno pitati sto odgajivača,svako će imati neko svoje mišljenje.Po meni ako uspeš da nabaviš Bayer-ov CONCURAT, ima dosta širok spektar delovanja,pokušaj ali što hitnije nemoj mnogo da čekaš.Ovaj lek je nekada čovek nudio na zooberzi.Srećno
Gost- Gost
mislite li da ce veterinar mozda moci da uspostavi dijagnozu,sta je sa pticom? ne bih da rizikujem,u svakom slucaju hvala svima
Strana 2 od 2 • 1, 2
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu