Kiki-muzijak ili zenka?
+9
ROBI
cvrle
Admin
Ikac
Sekereš Stevan
Josić
jurić daniel
imred
Luna034
13 posters
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Kupovne kucice
Ja sam gledala ima u Pet Centru za oko 1500 rsd kucica za tigrice specijalno za gnezdjenje.Kaci se spolja.otvor je po propisu 6 cm okrigli a mere oko 10*15.Takve kuce mozes naci i na Pet Boxu pa da preko neta vidis sta ti treba.Pune se piljevinom.Na you tube -u ima nekih filmova o razmnozavanju tigrica.
Ja se nisam usudila da razmnozim tigricu jer sam vec razmnozavala zebe.Zato sam nabavila rozenkolisa.Srecko je mislio da je Nami musko pa mu je i sad nekad na ledjima.Nami je izgleda musko ima jako spicast rep.I ne stavlja u njega grancice.
Tvoja ptica je mislim zenka.Ja sam imala bele tigrice s braon na nosui crveno braon ocima(nisu bile albino ni ti sl.) i svi su govorili da su stare niko nije znao da im odredi pol a nikad se nisu ni tukle ni su skoro ni letele,nisu se penjale jedna drugoj na ledja.Srecko ima plavu vostanicu i on je definitivno muski.Inace bile su i sa roze kada sam njega nabavljala pa za njih sam mislila da su zenske.
Tvoja ptica ova bela mi je mnogo lepa.A i plavi mislim da je muski.
Ja se nisam usudila da razmnozim tigricu jer sam vec razmnozavala zebe.Zato sam nabavila rozenkolisa.Srecko je mislio da je Nami musko pa mu je i sad nekad na ledjima.Nami je izgleda musko ima jako spicast rep.I ne stavlja u njega grancice.
Tvoja ptica je mislim zenka.Ja sam imala bele tigrice s braon na nosui crveno braon ocima(nisu bile albino ni ti sl.) i svi su govorili da su stare niko nije znao da im odredi pol a nikad se nisu ni tukle ni su skoro ni letele,nisu se penjale jedna drugoj na ledja.Srecko ima plavu vostanicu i on je definitivno muski.Inace bile su i sa roze kada sam njega nabavljala pa za njih sam mislila da su zenske.
Tvoja ptica ova bela mi je mnogo lepa.A i plavi mislim da je muski.
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Parrot World :: Papagaji :: Galerija
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu