Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kiki-muzijak ili zenka?

+9
ROBI
cvrle
Admin
Ikac
Sekereš Stevan
Josić
jurić daniel
imred
Luna034
13 posters

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Ići dole

Kiki-muzijak ili zenka? - Page 3 Empty Kupovne kucice

Počalji  friendly Pon 14 Jul 2014, 14:47

Ja sam gledala ima u Pet Centru za oko 1500 rsd kucica za tigrice specijalno za gnezdjenje.Kaci se spolja.otvor je po propisu 6 cm okrigli a mere oko 10*15.Takve kuce mozes naci i na Pet Boxu pa da preko neta vidis sta ti treba.Pune se piljevinom.Na you tube -u ima nekih filmova o razmnozavanju tigrica.
Ja se nisam usudila da razmnozim tigricu jer sam vec razmnozavala zebe.Zato sam nabavila rozenkolisa.Srecko je mislio da je Nami musko pa mu je i sad nekad na ledjima.Nami je izgleda musko ima jako spicast rep.I ne stavlja u njega grancice.
Tvoja ptica je mislim zenka.Ja sam imala bele tigrice s braon na nosui crveno braon ocima(nisu bile albino ni ti sl.) i svi su govorili da su stare niko nije znao da im odredi pol a nikad se nisu ni tukle ni su skoro ni letele,nisu se penjale jedna drugoj na ledja.Srecko ima plavu vostanicu i on je definitivno muski.Inace bile su i sa roze kada sam njega nabavljala pa za njih sam mislila da su zenske.
Tvoja ptica ova bela mi je mnogo lepa.A i plavi mislim da je muski.
friendly
friendly

Broj poruka : 172
Datum upisa : 29.06.2014
Godina : 41

http://sr-el.ptice.wikia.com

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 3 Prethodni  1, 2, 3

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu