Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nesto neobavezno

3 posters

Ići dole

nesto neobavezno Empty nesto neobavezno

Počalji  imred Uto 03 Sep 2013, 22:04

Na fb u grupi vasi oglasi naisao sam na post koji me odusevio,gospodin Igor Ivanovic se predstavio kao preprodavac lovnih pasa,izgleda iskren i posten,posetite ovu grupu ili bilo koju i videcete da se preprodavci kriju,jedino se on predstavio kako treba iskreno,da mi imamo u vezi ptica takvih,lajkujte ako mislite da sam u pravu.Pooz svima

imred

Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64

Nazad na vrh Ići dole

nesto neobavezno Empty Re: nesto neobavezno

Počalji  jurić daniel Sre 04 Sep 2013, 20:07

meni nije jasno zasto se oni (nadkupci) kriju to je tako kako je i ja bi pre dao pticu nekom odavde sa foruma nadkupcu nego ovim nasim indijancima na subotickoj pijaci kolko ih god mi izbegavali uvek postoji ona opcija nadkupac kad je hitno onda se njebira to je neko moje misljenje mozda gresim
jurić daniel
jurić daniel

Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

nesto neobavezno Empty Re: nesto neobavezno

Počalji  Radoslav Sre 04 Sep 2013, 22:18

U pravu ste obojica,u potpunosti se slazem sa vama.Smile 

Radoslav

Broj poruka : 98
Datum upisa : 26.05.2011