Predstavljanje clanova
+43
friendly
zoran kiza
nik
Ikkacle
Luna034
Zrenjaninac
stefanMNE
Sasa90
Dragan kk.
imred
zexy
mboban
mavre
deejan
Svetlana90
samirpoljakovic
marijana
zeksin
goranm
zorica
Rale
gojkovic_ks
hadzijazlatko
ranjang
Milos Stalac
Josić
ljubinka
Sead M
lukamilos
jurić daniel
Radoslav
zoranknez
korki.
Sekereš Stevan
pufnica
Nidzo
Rade.
Jelena
dijana
zako
northstar
Djuric
noname
47 posters
Strana 1 od 7
Strana 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Predstavljanje clanova
Ovaj deo je namenjen boljem upoznavanju clanova, naravno nije obavezno, ko zeli neka se predstavi, bilo bi najbolje da svako otvori novu temu sa svojim imenom i ukratko napise nesto o sebi, sta gaji od ptica i slicno
pozdrav
Pozdrav svima,ja sam iz Zr,drzim 80% Male aleksandre u vise mutacija.Volim ih zbog beskrajne genetike, drzim i penante, rozele, pevajuce,itd.Pozdrav svima (voljan za saradnju) imred
Gost- Gost
Re: Predstavljanje clanova
Pozdrav clanovima foruma.Vidim nova tema pa da i ja nesto napisem.Bavim se uzgojom papagaja trecu godinu posle vise godisnje pauze.Ime mi je Ondrej iz Backog Petrovca pre sam bio na ovom forumu registrovan ali je izgleda zbog neaktivnosti moj nick name nestao.Trenutno od ptica imamo nimfe,pevajuce,penente,rozele,barabante,rozenkolise,fishere,personate,male aleksandre,braunouhe i po koji zako i amazonac koji cekaju polnu zrelost i ne rzmnozavaju se za sada ali se nadamo za par godina.
noname- Broj poruka : 357
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 56
Da se i ja predstavim. Ja sam Ivana iz Beograda, nisam odgajivac ali sam veliki ljubitelj papagaja. Imam dve tigrice, ali planiram da u skorije vreme kupim jos dva srednja, najverovatnije kaludjericu i braunouhog, ali pre nego sto uradim zelim da se sto vise informisem, a forumi poput ovog su najbolje mesto za to.
northstar- Broj poruka : 1
Datum upisa : 17.02.2012
pozdrav
drago mije DA volis papagaje ali razmisli o kaludjericama mnogo su glasni ali ako imas uslove OK
Gost- Gost
Dobrodosla Ivana !
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 27
Ivana po meni ti je braunouhi bolja solucija ali to je moje skromno misljenje.Pozdrav svima.
imred ::Pozdrav svima,ja sam iz Zr,drzim 80% Male aleksandre u vise mutacija.Volim ih zbog beskrajne genetike, drzim i penante, rozele, pevajuce,itd.Pozdrav svima (voljan za saradnju) imred
Imred da se ne zovete vi mozda David ?
Djuric- Broj poruka : 506
Datum upisa : 05.09.2011
Zovem se Goran Ivanov i kao sto moj nick kaze iz Pirota sam.Bavim se odgojem papagaja vise od deset godina a drzim srednje vrste papagaja,rozele,nimfe,pevajuce,male aleksandre...Pozdrav svim clanovima foruma.
Gost- Gost
Da se i ja prestavim moje ime je Jonel iz lokve pored alibunara i ja drzim 2 para malih aleksandra 1 par ninfi i 1 rozela i pozdrav za sve clanove
jonel- Broj poruka : 379
Godina : 48
pozdrav
Posdrav svim novim CLANOVIMA .Bilo bi lepo da se predstavite u meri kojem zelite i da nam napisete koje papagaje drzite na predstavljanju clanova. MOGLI bi i stari clanovi koji to dosad nisu uradili (posto je nova tema odskora).Pozdrav
Gost- Gost
Živim u Osijeku. Zainteresiran sam za uzgoj žakoa. Prije dvadestak godina sam uzgajao tigrice i nimfe. Sada sam krenuo u uzgoj žakoa. Upravo sam prije dva dana dobio prvo jaje kod svojih žakoa. Isto tako su mi interesantni štiglići, ali ih za sada nisam uspio nabaviti prstenovane iz domaćeg uzgoja, što ne znači da neću.
Pozdrav svima.
Pozdrav svima.
zako- Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011
Eto da se dopunim.Drzim male aleksandre,rozele,pevajuce i od prosle godine i nimfe.Imao sam ambiciozne planove,jako volim papagaje i napravio sam im odlicne uslove i volijere su po meni po standardima za ptice koje drzim.Na zalost ovo me je krizno vreme pokolebalo te sam stao tu gde jesam i ne smem da se upustam u avanturu da nabavljam skuplje vrste.Sigurno ako nekad situacija dozvoli.
Gost- Gost
pozdrav
ovom prilikom POZDRAVLJAM sve nove clanove.Bilo bi dobro ko hoce (nije obavezno) da se predstavi upoznavanju ili u predstavljanju clanova.ZELIMO vam lepo druzenje.
Gost- Gost
pozdrav svima ja sam Dijana iz Zrenjanina sam. veliki sam ljubitelj ptica i za sada mali odgajivac imam 3 para aleksandra par pari nimfi i pevajucih. zainteresovana sam za rucno hranjenje aleksandra pa ako ima neko savete i iskustva u tome pisite nikad nije puno znati jos vise.
dijana- Broj poruka : 12
Datum upisa : 13.03.2012
pozdrav
cista petica za fiki i ivankv tako bi trebalo svi novi clanovi ,start na prvu loptu , uvek cete naci prave odgovore ovde.pozdrav
Gost- Gost
Pozdrav,zovem se Jelena,zivim u Sremskim Karlovcima,interesuju me Mali Aleksandri,i nadam se da cu uskoro i kupiti jednog za kucnog ljubimca,drago mi je da sam se uclanila,mnogo toga sam saznala i naucila,i dobro je na vreme se pripremiti za dolazak novog ljubimca. Gospodinu Imredu zahvaljujem na informacijama i ponudi,u toku nedelje cu vam se javiti
Jelena- Broj poruka : 6
Datum upisa : 28.03.2012
Pozdrav i dobro nam dosla Sve sto vas zanima, slobodno pitajte na forumu i neko od clanova ce vam pomoci
Jelena na pravom si mestu Dobro dosla pozdrav
Poslednji izmenio noname dana Sub 14 Apr 2012, 21:27, izmenjeno ukupno 1 puta
pozz !!!!!!
Rade.- Broj poruka : 45
Datum upisa : 16.03.2012
Pozdrav!Ja sam novi clan na ovom forumu i nadam se da cemo se prijatno druziti!
Nidzo- Broj poruka : 77
Datum upisa : 14.04.2012
Strana 1 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 1 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu