Predstavljanje clanova
+43
friendly
zoran kiza
nik
Ikkacle
Luna034
Zrenjaninac
stefanMNE
Sasa90
Dragan kk.
imred
zexy
mboban
mavre
deejan
Svetlana90
samirpoljakovic
marijana
zeksin
goranm
zorica
Rale
gojkovic_ks
hadzijazlatko
ranjang
Milos Stalac
Josić
ljubinka
Sead M
lukamilos
jurić daniel
Radoslav
zoranknez
korki.
Sekereš Stevan
pufnica
Nidzo
Rade.
Jelena
dijana
zako
northstar
Djuric
noname
47 posters
Strana 3 od 7
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Predstavljanje clanova
Neznam sta si mislio pod posebne vrste,ali svaka vrsta je lepa sama za sebe i ima posebnu draz..ali to je duga prica,od tigrica pa do palma kakadua i nekih neistrazenih vrsta juzne amerike..pozz
Radoslav- Broj poruka : 98
Datum upisa : 26.05.2011
Radoslave milion % si u pravu,decko je zatecen,mlad je,hajde da mu svi pomognemo da rasiri ljubav prema avifauni u svom kraju,posto ih malo ima oko Erdevika(bolje ovo nego znate sta mislim).Volio bi sto vise mladih u perju .Nadam se da je to vecine nas cilj.Pozdrav svima
Gost- Gost
Pozdrav Darko,dobro došao
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
Pozdrav Darko,dobro dosao
jonel- Broj poruka : 379
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 48
dobro dosao darko
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
Pozdrav novim clanovima,dobro DOSLI ,ako moze kratko upoznavanje,mi smo otvoreni i za one zatvorene
Gost- Gost
Pozdrav novim clanovima
Pozdrav za sve nove članove
veliki pozdrav svim novim clanovima
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
pozdrav
pozdrav svim clanovima... Mi smo jedna cetvoroclana porodica koja jako voli sve vrste zivotinjica, trenutno imamo samo ribice, ali smo isto tako mnogo odusevljeni papagajima i njihovim mogucnostima.. trenutno smo zainteresovani za kupovinu kakadua vrste malukan ili are...
Pa se nadam da cete mi pomoci da pronadjem iste..
Papagaji za mene nisu novina jer sam kao devojka imala nimfu koji je bio naj pametniji na svetu i naravno svi u porodici smo ga jako voleli, znao je cak i neke reci da izgovori kao sto je bilo njegovo ime (mica) i naravno reci "mica pile" i "mica peder"... obozavali smo ga, ali na zalost spletom okolnosti ostali smo bez njega jer smo ga naucili naj goru stvar koja covek moze da nauci malog papagaja a to je da seta po podu, mislim i da pretpostavljate sta se desilo... i naravno pôsle 10god. na nagovor supruga kupujemo papagaja klincu za drugi rodjendan, rasu aleksandra drecavo zute boje. nije hranjen iz ruke nego divlji iz voajere, taman kad je poceo da se oslobadja i privikava na nas klinac mu je ostavio sirom otvorena vrata, iako sam odma odreagovala i iznela kavez napolje, on se nije nikako pojavio...
Pa se nadamo novom i srecnijem(dugovecnijem) druzenju sa novim ljubimcem, naravno ovde smo i da bi se informisali dosta o ishrani i zdravlju...
Pa se nadam da cete mi pomoci da pronadjem iste..
Papagaji za mene nisu novina jer sam kao devojka imala nimfu koji je bio naj pametniji na svetu i naravno svi u porodici smo ga jako voleli, znao je cak i neke reci da izgovori kao sto je bilo njegovo ime (mica) i naravno reci "mica pile" i "mica peder"... obozavali smo ga, ali na zalost spletom okolnosti ostali smo bez njega jer smo ga naucili naj goru stvar koja covek moze da nauci malog papagaja a to je da seta po podu, mislim i da pretpostavljate sta se desilo... i naravno pôsle 10god. na nagovor supruga kupujemo papagaja klincu za drugi rodjendan, rasu aleksandra drecavo zute boje. nije hranjen iz ruke nego divlji iz voajere, taman kad je poceo da se oslobadja i privikava na nas klinac mu je ostavio sirom otvorena vrata, iako sam odma odreagovala i iznela kavez napolje, on se nije nikako pojavio...
Pa se nadamo novom i srecnijem(dugovecnijem) druzenju sa novim ljubimcem, naravno ovde smo i da bi se informisali dosta o ishrani i zdravlju...
lukamilos- Broj poruka : 3
Datum upisa : 11.06.2012
Godina : 38
Dobrodosli veliki pozdrav za vas srecno sa novim ljubimcem
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
POZDRAV svim clanovima vase porodice,dobro dosli komsije,malukan kakadu u Srbiji mislim da niko ne drzi a cena im je 2500-3000,are se mogu naci od 800-1000.Prijatno druzenje
Gost- Gost
Pozdrav novim clanovima
Pozdrav za komsije iz Perleza,od Titeljana
VELIKI POZDRAV NOVIM CLANOVIMA,na pravom ste forumu da vam neko pomogne ili obrnuto,zelim svima dobro druzenje.Posebno mi je drago da se novi i stari clanovi popunjavaju svoj identitet u punoj meri.(god. rodj,mesto itd)Hvala
Gost- Gost
Pozdravljam nove clanove i zelim im da jos vise poboljsaju rad ovog foruma!
Nidzo- Broj poruka : 77
Datum upisa : 14.04.2012
Godina : 27
Zahvaljujem na dobrodošlici, vidim da si ljubitelj malih aleksandara, kao i ja...
Sead M- Broj poruka : 3
Datum upisa : 11.07.2012
Godina : 49
Sead M ::Zahvaljujem na dobrodošlici, vidim da si ljubitelj malih aleksandara, kao i ja...
Izvini i jas sam primetio da si pretrazivao taj deo foruma,bas mi je drago Pozdrav
Gost- Gost
Pozdrav novom članu,dobro došao u svet ptica
Pozdrav za nove clanove
Pozdrav svim starim (pov.) i novim clanovima trebala bi nam vasa pomoc oko foruma,vasi predlozi o temama koji vas interesuju ,kako bi se pisalo bas o tim temama ,bas nam trebaju zahtevne obaveze.
Gost- Gost
Strana 3 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 3 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu