Predstavljanje clanova
+43
friendly
zoran kiza
nik
Ikkacle
Luna034
Zrenjaninac
stefanMNE
Sasa90
Dragan kk.
imred
zexy
mboban
mavre
deejan
Svetlana90
samirpoljakovic
marijana
zeksin
goranm
zorica
Rale
gojkovic_ks
hadzijazlatko
ranjang
Milos Stalac
Josić
ljubinka
Sead M
lukamilos
jurić daniel
Radoslav
zoranknez
korki.
Sekereš Stevan
pufnica
Nidzo
Rade.
Jelena
dijana
zako
northstar
Djuric
noname
47 posters
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pozdrav svima,
Ja sam Ljubinka iz Nisa, zaintresovana sam za malog aleksandra , vidim da je Goran iz Pirota naveo cene 23-35 e pa me interesuje ako moze da mi da kontakt ili neko iz blize okoline, zelela bih mladu pticu koja ce se privici na moje klince.
Pozz svima
Pozz svima
ljubinka- Broj poruka : 5
Datum upisa : 27.08.2012
Re: Predstavljanje clanova
Gospođa Ljubinka ne znam da li bi bilo protiv pravila ovog foruma ali upravo na zooberzi sam video da Nišlija prodaje zelenog aleksandra za samo 20 evra.Eto vam izvanredne prilike i iz istog ste grada.Požurite da ga kontaktirate jer je oglas od juče i vrlo je moguće da je ptica već prodata.Pozdrav.
Gost- Gost
Hvala puno Gorane,
Hvala odmah idem na sajt zooberze, sigurno cemo se cuti jos jer ovo je prvi aleksandar do sada smo imali tigrice, pa ce mi trebati saveti... POzz
Dobrodosla Ljubinka,ovde ima mnogo korisnih saveta u vezi ishrane i nege papagaja a ako te jos nesto zanima slobodno pitaj,tu smo da pomognemo .
Samo moj savet ti je ako trazis malog aleksandera za ljubimca gledaj da je sto mladji jer se oni jako tesko pripitome osim ako niisu rucno hranjeni.
Samo moj savet ti je ako trazis malog aleksandera za ljubimca gledaj da je sto mladji jer se oni jako tesko pripitome osim ako niisu rucno hranjeni.
Josić- Moderator
- Broj poruka : 596
Datum upisa : 07.01.2010
Godina : 31
U nedoumici sam,
zvala sam coveka iz Nisa koji prodaje malog aleksandra starog 1,5 g, zelene boje, cena 20 e, ali kada ga pitam da li je pripitomljen, jede iz ruke i slicno on mi deluje nesiguran u odgovorima. Ne bih htela da pogresim i uzmem papagaja koji nece moci da se poveze sa mojim klincima i da mu oni prilaze. Imate li neki savet ili misljenje?
Taj od godinu ipo dana je vec stariji.Najbolje je da uzmete tako oko 3 meseca.Puno ljudi me je kontaktiralo i trazilo savete kako da pripitome papagaja i opet posle godinu dana truda najveci napredak je bio uzimanje hrane kroz zicu kaveza.
Josić- Moderator
Gde naci u Nisu malog aleksandra?
Da li znate gde mogu naci jednog takvog mladog u Nisu, i da li odgajivacnice mogu slati papagaje, jer sam nasla hrpu oglasa za mladunce ali sve su to drugi gradovi...Koja je cena za papagaja i da li ce patiti sam ili ce mi trebati par kasnije?
Ja jako slabo znam odgajivace iz Srbije.Sve zavisi neko hoce poslati pticu a neko ne a sto se tice drugog papagaja to sve zavisi koliko vi imate slobodnog vremena.Ako bi mu posvecivali vise vremena i paznje mogao bi i da nauci da prica...a ako nemate puno vremena onda je bolje da ima drustvo.Ima imred sa foruma male aleksandere pa se mozete sa njim dogovoriti a i on sigurno zna neke odgajivace.A sto se cene tice to sve zavisi od boje i od odgajivaca.
Josić- Moderator
Zdrava svima ja sam milos obradovic iz stalaca, Srbija i cuvam kanarince.
Milos Stalac- Broj poruka : 23
Datum upisa : 08.09.2012
Godina : 29
Dobrodosao Milose ovde ces naci puno korisnih saveta a mozda ces i ti nekom dati koristan savet,u svakom slucaju zelim ti prijatno druzenje
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
Milos Stalac ::Zdrava svima ja sam milos obradovic iz stalaca, Srbija i cuvam kanarince.
POZDRAV Milose hvala sto si nam ukazao poverenje,zelimo ti dobro druzenje ,mi smo slabi sa kanarincima pa ocekujemo da nam pomognes (sto si vec radio) a mi da pomognemo tvojim prijateljima koji drze papagaje itd.HVALA na saradnji.
Gost- Gost
imred ::Milos Stalac ::Zdrava svima ja sam milos obradovic iz stalaca, Srbija i cuvam kanarince.
POZDRAV Milose hvala sto si nam ukazao poverenje,zelimo ti dobro druzenje ,mi smo slabi sa kanarincima pa ocekujemo da nam pomognes (sto si vec radio) a mi da pomognemo tvojim prijateljima koji drze papagaje itd.HVALA na saradnji.
Nema na cemu imrede uvak vam stojim na raspolaganju oko kanarinaca
Pozdravljam nove članove,želim vam lepo druženje i da nam pomognete da uvećamo naš forum o pticama(PAPAGAJIMA,KANARINCIMA,GOLUBOVIMA,UKRASNOJ ŽIVINI ITD.)PRIJATNO DRUŽENJE
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
Imao sam nekoliko dana problema s logiranje i više se ne zovem žako, nego zako. Forum ne podržava slovo ž u imenu.
Ali nema veze. Nastavićemo se družiti kao i do sada.
Hvala članu IMREDU na pomoći da stupim u kontakt s adminom i da riješim problem.
Ali nema veze. Nastavićemo se družiti kao i do sada.
Hvala članu IMREDU na pomoći da stupim u kontakt s adminom i da riješim problem.
zako- Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011
Godina : 56
Pozdrav za nove clanove senegal, zeljko 89,Ingrutin i novi Zako proverite uvek smo uz vas
Gost- Gost
Dobrodoslica novim clanovima na pravom ste mestu zelim vam lepo druzenje
Dobro došli novi i stari članovi,na pravom ste mestu
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
Pozdrav za nove clanove vugy 0212,Cuza,i gaga na pravom ste mestu.
Gost- Gost
vugy 0212,Cuza,i gaga dobrodosli na forum
Pozdrav za nove clanove
jonel- Broj poruka : 379
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 48
Pozdrav za sve nove clanove dobrodosli
Pozdrav svim članovima foruma, ime mi je Bojan, iz okoline Sombora sam. Nedavno sam dobio nešto kozica, ranije baš i nisam imao papagaje sem tigrica i iskreno ove kozice su mi prirasle k srcu što bi se reklo, pa sam odlučio da nabavim još par vrsta
Polako sam nabavio i nekoliko pari fishera, personata, i nimfi, a od nedavno i rozele, konkure i crvenočele aratinge...Na ovaj forum sam naleteo guglajući u pokušaju da saznam ime vrste koja se kod nas naziva Mečićima ili Medvedićima, i konačno sam ih pronašao ...Vidim da ima mnogo interesantnih informacija i ljudi koji se razumeju u odgajanje, pa se nadam da ćemo se družiti ubuduće
Polako sam nabavio i nekoliko pari fishera, personata, i nimfi, a od nedavno i rozele, konkure i crvenočele aratinge...Na ovaj forum sam naleteo guglajući u pokušaju da saznam ime vrste koja se kod nas naziva Mečićima ili Medvedićima, i konačno sam ih pronašao ...Vidim da ima mnogo interesantnih informacija i ljudi koji se razumeju u odgajanje, pa se nadam da ćemo se družiti ubuduće
ranjang- Broj poruka : 116
Datum upisa : 15.11.2012
Godina : 35
pozz i tebi ....ranjang ::Pozdrav svim članovima foruma, ime mi je Bojan, iz okoline Sombora sam. Nedavno sam dobio nešto kozica, ranije baš i nisam imao papagaje sem tigrica i iskreno ove kozice su mi prirasle k srcu što bi se reklo, pa sam odlučio da nabavim još par vrsta
kažeš okolina sombora ... koje mesto ???
Gost- Gost
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 4 od 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu