Druzenje clanova foruma
+12
aca1993
vekilence
pufnica
noname
Josić
Nidzo
zako
marijana
Radoslav
jurić daniel
Sekereš Stevan
jonel
16 posters
Parrot World :: Razno :: Razne teme
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Druzenje clanova foruma
Hvala Sekeres Stevanu na utrosenom vremenu za Jonela i mene,pravi domacin.
Gost- Gost
Zahvaljujem se Imredu sto je danas odvojio vremena za mene i sto smo isli da upoznam Sekeres Stevu hvala i njemu na gostoprinstvo i druzenju
jonel- Broj poruka : 379
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 48
Za prijatelje i ljubitelje ptica uvek se nađe vremena,uvek ste dobro došli u moj skromni dom
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
ja sam skoro bio kod Zvonka iz Sombora i naravno lepo dočekan .... on nije aktivan na forumima jer ga to ne zanima i bio sam u skorije vreme kod Raleta iz Bačke Palanke (nije član foruma) koji me je isto lepo dočekao... malo smo se družili i naravno dosta pričali o pticama a i drugim stvarima na primer ženama ... i dr.
Gost- Gost
Predhodni post Fuz 80 nije recnik koji koristimo kad se druzimo na berzama,on izuzetno duhovit pa vas sve pozivam na druzenje u NS da se u to i uveriti.Jednom kad se druzite uvek cete jedva cekati novo druzenje(berzu),zato ne oklevajte prijavite svoje prisustvo,pridruzite nam se.Pozdrav
Gost- Gost
nisam baš nešto duhovit ali volim šalu !!!
vidimo se u nedelju !!!!!
vidimo se u nedelju !!!!!
Gost- Gost
naravnogoranpirot ::Vidimo se u nedelju.
P.S Nikola čuvaš li mi one ptice?
Gost- Gost
Bila mi je velika cast da se druzim sa clanovima ovog foruma Filip 021,noname,fuz 80,jonel,goranpirot,itd.Mada je druzenje pokvarilo neorgazivanost organizatora nigde da se sedne cak ni vode za pice nije bilo.Sto se tice berze ptica je bilo preko 60% dosta kvaliteta,cene srednje.Sve u svemu dobro,Admin me razocarao svojom tajanstvenoscu.Pozdrav
Gost- Gost
I meni takodje samo steta sto sam ja imao mesto na plazi (citaj na pesku) i obisao samo oko 30% i imao jako malo vremena za druzenje.Vise sam video sa slika na netu nego na samoj berziimred ::Bila mi je velika cast da se druzim sa clanovima ovog foruma Filip 021,noname,fuz 80,jonel,goranpirot,itd.Mada je druzenje pokvarilo neorgazivanost organizatora nigde da se sedne cak ni vode za pice nije bilo.Sto se tice berze ptica je bilo preko 60% dosta kvaliteta,cene srednje.Sve u svemu dobro,Admin me razocarao svojom tajanstvenoscu.Pozdrav
noname- Broj poruka : 357
Godina : 56
takođe da se zahvalim na lepom druženju svima sa kojima sam divanio, kao što kaže ondrej sa slika sam više video nego što sam obišao..... jedno veliko hvala Davidu na poklonu koji je oduševio moje ukućane mali aleksandar rukom hranjen.... malo je nestašan ,juče me je gricnuo a i jutros .... grdio sam ga jer je leminzima pokupio sav kikiriki i suncokret iz mešavine a i pravi čuda po kući.... slike će biti kad se malo sredi perije jer je u mitarenju .... još jednom veliko hvala
Licno mislim da ti " mitaris"moras da mu das da jede inace jede meso i beli luk i ne ne ujeda proba ukus tvoj,Pozdrav imred
Licno mislim da ti " mitaris"moras da mu das da jede inace jede meso i beli luk i ne ne ujeda proba ukus tvoj,Pozdrav imred
Gost- Gost
da da ja mitarim .... juče je hteo da mi otme batak iz ruke a beli luk je pokupio ženi sa radnog stola danas kad je spremala ručak.... pravi nestaško ... na bivšeg gazdu valjdafuz80 ::
danas sam mu kupio nešto od preporučenog povrća i kikiriki u ljusci...kikiriki neće dok ga ja ne oljuštim ....
Gost- Gost
prijatelji zao mi je necu uspeti da napravim okupljanje kod mene posle suboticke berze imao sam dosta privatni problema posle tog posta i necu biti u mogucnosti to da ostvarim.zao mi je .
Juricu svaka cast na ideji (prva liga) niko ti ne sme zameriti ,i ja sam pomislio kako da dodje na druzenje sa punim kolima a mozda bi bio jedan clan foruma bio sa mnom i nekoliko nas takvih i eto svatova,potpuno te razumem .Bitno da smo videli da si pravi DRUG .
Juricu svaka cast na ideji (prva liga) niko ti ne sme zameriti ,i ja sam pomislio kako da dodje na druzenje sa punim kolima a mozda bi bio jedan clan foruma bio sa mnom i nekoliko nas takvih i eto svatova,potpuno te razumem .Bitno da smo videli da si pravi DRUG .
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
razočarao si me Juriću ... a ja spremio dva očišćena zeca da ponesem ... nema veze , spremiće moja gospođa za nas špikovanu zečetinu na crnom luku sa krompirićima
Gost- Gost
fuz80 ::razočarao si me Juriću ... a ja spremio dva očišćena zeca da ponesem ... nema veze , spremiće moja gospođa za nas špikovanu zečetinu na crnom luku sa krompirićima
samo ti spremi zecetinu ne od patuljastih,
Gost- Gost
imred verujem vecina clanovajurić daniel ::prijatelji zao mi je necu uspeti da napravim okupljanje kod mene posle suboticke berze imao sam dosta privatni problema posle tog posta i necu biti u mogucnosti to da ostvarim.zao mi je .
Gost- Gost
ne se sekiraj.. ovo je domaća zečetina.... ali dao si mi dobru ideju da proširim komercijalu i na lavlja glava kunice....imred ::fuz80 ::razočarao si me Juriću ... a ja spremio dva očišćena zeca da ponesem ... nema veze , spremiće moja gospođa za nas špikovanu zečetinu na crnom luku sa krompirićima
samo ti spremi zecetinu ne od patuljastih,
Gost- Gost
Danas je po meni bio poseban dan na berzi u SUBOTICI ,dosta clanova se druzilo JOSIC ,SEKERES,NONAME,SUZANA,ZAKO,FUZZ80,JURIC,neki se jos stide a tu su bili ,price svakidasnje ponuda potraznja.Da ne bude zabune svaka cast svakome ali prednjaci Zako koji je (dosao samo zbog druzenje) i verujem da je i on tog misljenja kao i mi ostali .
Gost- Gost
meni je bilo drago sto sam vas sve upoznao i cekam sledecu berzu da vas sve opet vidim zakou svaka čast covek je prevalio tolki put da bi se druzio svaka cast
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
prvo sve pohvale za zako jer je on pravi primer dobrog prijatelja i naravno odusevljena sam jucerasnjim danom i drago mi je sto sam upoznala toliko divnih ljudi
Poslednji izmenio pufnica dana Pet 28 Dec 2012, 14:27, izmenjeno ukupno 1 puta
pufnica- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.05.2012
Godina : 36
Zaista je bilo dobro bilo nas je dosta i nadam se da se opet vidimo 16-og u N.Sadu.Drago mi je da smo se upoznali.
noname- Broj poruka : 357
naravno da se vidimo u Novom Sadunoname ::Zaista je bilo dobro bilo nas je dosta i nadam se da se opet vidimo 16-og u N.Sadu.Drago mi je da smo se upoznali.
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
Uuuuuuuuuu, 16. je i u Zagrebu. Moram malo i na ovu stranu, a i radim baš taj dan, tako da sam svakako ovdje.
Vidimo se u Somboru. To je moj plan.
Vidimo se u Somboru. To je moj plan.
zako- Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» slike clanova foruma
» Predstavljanje clanova
» Kopiranje tekstova sa drugih foruma
» Najaktivniji clan foruma za mesec Jul
» Predstavljanje clanova