Druzenje clanova foruma
+12
aca1993
vekilence
pufnica
noname
Josić
Nidzo
zako
marijana
Radoslav
jurić daniel
Sekereš Stevan
jonel
16 posters
Parrot World :: Razno :: Razne teme
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Druzenje clanova foruma
Bože zdravlja videćemo se i u Somboruzako ::Uuuuuuuuuu, 16. je i u Zagrebu. Moram malo i na ovu stranu, a i radim baš taj dan, tako da sam svakako ovdje.
Vidimo se u Somboru. To je moj plan.
Sekereš Stevan- Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43
U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci
noname- Broj poruka : 357
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 56
noname ::U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci
mobilni je cudo tehnike,ja cu podneti odgovornost ako neko bude izostavljen,imas primer SU ko god se odazvao druzio se,
Gost- Gost
Mob.je baš čudna i korisna stvarčica,naćemo se lako kao mu SU.samo da razmenimo brojeve i sve će biti rešenoimred ::noname ::U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci
mobilni je cudo tehnike,ja cu podneti odgovornost ako neko bude izostavljen,imas primer SU ko god se odazvao druzio se,
Problem
Zanima me da li mi neko može pomoći. Danas sam kupila 2 rozenkolisa imaju nepunih 2 meseca, ne znaju ni da lete kako treba. Kada sam ih donela kući prvo su bili mirni, jedan malo manji je bio nekako opušteniji češkao se, hteo da se mazi sa ovim malo većim. Nakon nekih sat vremena, ovaj malo veći je počeo da juri onog finog po kavezu da ga kljuca po glavi krilima i kreštali su mnogo. Fin se i nije branio kad god stane pored onog agresivnijeg da se mazi ovaj ga kljuca. U pet šopu nisu takvi bili, a i navodno su sva tri u tom kavezu iste mutacije došli od istog para-iste starosti. Šta ja da radim? DA li da pustim za vikend da se primiri a ako se to ne desi da ga zamenim s drugim, ili jednostavno da ga vratim, pa da ovaj fini ostane sam?
I još nešto me zanima, tamo u pet šopu sam videla u drugom kavezu malo starijeg rozenkolisa onaj svetliji zelen bez noktiju na obe nogice, da li to znači neku bolest, mada ovako super izgleda?
Volela bih da mi neo što pre pomogne
I još nešto me zanima, tamo u pet šopu sam videla u drugom kavezu malo starijeg rozenkolisa onaj svetliji zelen bez noktiju na obe nogice, da li to znači neku bolest, mada ovako super izgleda?
Volela bih da mi neo što pre pomogne
vekilence- Broj poruka : 4
Datum upisa : 30.11.2012
Vidi ovako vekilence.Ta ptica što si je videla u pet šopu je matora ptica kojoj su otpali nokti od hladnoće,nije u pitanju bolest a najverovatnije je škart ptica(po pitanju razmnožavanja)koju su preprodavci iz radnje jeftino kupili.To da su ptice iz istog legla(ove što si kupila)nemoj puno da veruješ jer da je tako sigurno se ne bi tukle.Moguće je da su istopolne ptice pa se zato biju.Ako imaš još jedan kavez odvoj ih pa stavi kaveze jedan pored drugog da pokušaju da se sprijatelje....a ujedno da slabija ptica ima mogućnosti da se skloni.
Gost- Gost
uze mi reči iz usta ...goranpirot ::Vidi ovako vekilence.Ta ptica što si je videla u pet šopu je matora ptica kojoj su otpali nokti od hladnoće,nije u pitanju bolest a najverovatnije je škart ptica(po pitanju razmnožavanja)koju su preprodavci iz radnje jeftino kupili.To da su ptice iz istog legla(ove što si kupila)nemoj puno da veruješ jer da je tako sigurno se ne bi tukle.Moguće je da su istopolne ptice pa se zato biju.Ako imaš još jedan kavez odvoj ih pa stavi kaveze jedan pored drugog da pokušaju da se sprijatelje....a ujedno da slabija ptica ima mogućnosti da se skloni.
Gost- Gost
Hvala Vam na odgovoru puno. Da, može biti da nisu od istih roditelja, ali su ista mutacija i doneli su ih pre par dana u radnju i baš sam zagledala noktiće nisu dugački, za razliku od tamošnjeg Fišera. Danas je mnooogo bolja situacija. Jutros je još uvek malo bio agresivan onaj isti, grickao ga i jurio, ali već duže vreme su mirni i ne krešte, čak su danas i jeli i pili vodu, stoje jedan pored drugoga. Manje beže od mene, čak i kada sam čačkala hranilicu nisu lepršali po kavezu.
E sada, verujem da imate više iskustva od mog vaspitanja tigrica koje su mnogo drugačije od rozenkolisa. Šta mi Vi preporučujete za pripitomljavanje. Koliko da ih držim zatvorene u kavezu? Verujem da će ovaj "glavni" biti teži z a pripitomljavanje. Da li da im ostavljam uključenu muziku kada nisam u prostoriji? Vidim da dosta jedu suncokret od ostalih semenki, pa mogu time da ih "ucenjujem" kasnije da bi mi jeli iz ruke. Da li posle određenog vremena da stavim ruku unutra? Često sedim pored kaveza i pričam sa njima i svirkam
Pozdrav.
E sada, verujem da imate više iskustva od mog vaspitanja tigrica koje su mnogo drugačije od rozenkolisa. Šta mi Vi preporučujete za pripitomljavanje. Koliko da ih držim zatvorene u kavezu? Verujem da će ovaj "glavni" biti teži z a pripitomljavanje. Da li da im ostavljam uključenu muziku kada nisam u prostoriji? Vidim da dosta jedu suncokret od ostalih semenki, pa mogu time da ih "ucenjujem" kasnije da bi mi jeli iz ruke. Da li posle određenog vremena da stavim ruku unutra? Često sedim pored kaveza i pričam sa njima i svirkam
Pozdrav.
A da zaboravih da dodam, juče kada sam upalila svetlo, kao i danas jer sada ranije pada mrak i bilo mi je žao da ih već u 17h ostavim da spavaju, postanu aktivniji, možda i nervozniji. Takođe je ovaj mali ljutko toliko sebičan da kada ovaj fini siđe do hranilice da jede ovaj odmah siđe i uđe u hranilicu i ne da mu da jede, pa jadan jede sa dna kaveza što mu ja stavim.
svašta ćeš još videti ali mislim da bi ih trebalo odvojiti .... uvek će manji da ispašta dok su zajedno...vekilence ::A da zaboravih da dodam, juče kada sam upalila svetlo, kao i danas jer sada ranije pada mrak i bilo mi je žao da ih već u 17h ostavim da spavaju, postanu aktivniji, možda i nervozniji. Takođe je ovaj mali ljutko toliko sebičan da kada ovaj fini siđe do hranilice da jede ovaj odmah siđe i uđe u hranilicu i ne da mu da jede, pa jadan jede sa dna kaveza što mu ja stavim.
Poslednji izmenio fuz80 dana Sub 01 Dec 2012, 17:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Ok. Ako imate još nešto što ste čuli ili iz sopstvenog iskustva za pripitomljavanje rozenkolisa, vi pišite. Hvala i pozdrav
Druzenje
Danas sam bio kod Imreta i odusevljen sam! Pre svega njegovim gostoprimstvom, zatim i njegovim prelepim pticama koje mi je pokazao! Nadam se da cu opet biti u prilici da ga posetim. Znam da se odjavio sa foruma, ali hvala Imre!!!
aca1993- Broj poruka : 12
Datum upisa : 20.11.2012
Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari
imred- Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64
kod mene ste svi dobro dosli i rado cu ugostiti svakog
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
imred ::Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari
Drago mi je sto smo se upoznali i popricali i sto si se osecao prijatno kod mene. Jedino sto je bilo kratko vreme, ali ima dana... Prvom prilikom kad bude dosao u Zr, eto mene...
hadzijazlatko- Broj poruka : 68
Datum upisa : 07.06.2011
hadzijazlatko ::imred ::Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari
Drago mi je sto smo se upoznali i popricali i sto si se osecao prijatno kod mene. Jedino sto je bilo kratko vreme, ali ima dana... Prvom prilikom kad bude dosao u Zr, eto mene...
Jednom reko i nikad poreko svi koji se nadjete u mojoj okolini slobodno svi ste dobrodosli nemojte se ustrucavati javite se niko mi nikad smetao i nece.
zeleo bi da se zahvalim clanovima imredu,sekeresu i radoslavu na gosoprinstvu.drustvo ptice su vam prelepe.cekam sledeci put (vi ste na redu)
jurić daniel- Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38
Hvala ti prijatelju,nadam se da ćemo se videti u skorije vremejurić daniel ::zeleo bi da se zahvalim clanovima imredu,sekeresu i radoslavu na gosoprinstvu.drustvo ptice su vam prelepe.cekam sledeci put (vi ste na redu)
Želeo bi da se zahvalim Danielu na gostoprimstvu i lepom druženju,ptice su ti super,na redu si
ja bih da se zahvalim Davidu i Ondreju ... dobila sam pticu po simboličnoj ceni a Ondrej me je lepo ugostio i posavetovao u vezi daljeg odgoja mog novog kućnog ljubimca
u pitanju je mali aleksandar ( lesving žuti) ....uskoro slike "Kiće" i Ondrejovog truda i zalaganja ... hvala još jednom
u pitanju je mali aleksandar ( lesving žuti) ....uskoro slike "Kiće" i Ondrejovog truda i zalaganja ... hvala još jednom
zorica- Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012
A što se i može očekivati od Davida i Ondreja.....prave momčine i prijatelji.
zako- Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011
:)
Zahvalio bi se Imredu na poseti i saradnji
noname ::Zahvalio bi se Imredu na poseti i saradnji
Gospodine nemate potrebe da se zahvaljuljete sto smo vas posetili,mi bi trebali vama da se zahvalimo vama na gostoprimstvo i da da ukazemo da ste osoba koja postuje ljude a posebno za one koje vole papagaje,u razgovoru doveli ste mene i suprugu u iskusenje o daljem napretku ,odabiru ,ipak je pobedila supruga koja je odusevljena vasim uzgojem,itd,Dokazani prijajatelj foruma ,druzenja,covek,ljubitelj perja TO STE VI
Hvala Nadam se da sam pozitivno uticao na Vas
Nije razlog da pisem nesto ali stvarno sam se osecao opusteno danas kod Sekeres Stevana i Pufnice u Titelu,hvala vam,na gostoprimstvu.
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» slike clanova foruma
» Predstavljanje clanova
» Kopiranje tekstova sa drugih foruma
» Najaktivniji clan foruma za mesec Jul
» Predstavljanje clanova
» Kopiranje tekstova sa drugih foruma
» Najaktivniji clan foruma za mesec Jul