Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati

Join the forum, it's quick and easy

Parrot World
Dobro dosli na nas forum namenjen svim ljubiteljima pernatih zivotinja. Razmenite iskustva, pitajte i druzite se sa nama Smile Da bi videli kompletan sadrzaj foruma, morate se registrovati
Parrot World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Druzenje clanova foruma

+12
aca1993
vekilence
pufnica
noname
Josić
Nidzo
zako
marijana
Radoslav
jurić daniel
Sekereš Stevan
jonel
16 posters

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Druzenje clanova foruma - Page 3 Empty Re: Druzenje clanova foruma

Počalji  Sekereš Stevan Uto 27 Nov 2012, 17:49

zako ::Uuuuuuuuuu, 16. je i u Zagrebu. Moram malo i na ovu stranu, a i radim baš taj dan, tako da sam svakako ovdje.
Vidimo se u Somboru. To je moj plan.
Bože zdravlja videćemo se i u Somboru
Sekereš Stevan
Sekereš Stevan

Broj poruka : 572
Datum upisa : 13.09.2011
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  noname Uto 27 Nov 2012, 18:37

U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci Very Happy
noname
noname

Broj poruka : 357
Datum upisa : 15.02.2012
Godina : 56

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Uto 27 Nov 2012, 18:44

noname ::U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci Very Happy

mobilni je cudo tehnike,ja cu podneti odgovornost ako neko bude izostavljen,imas primer SU ko god se odazvao druzio se,

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sekereš Stevan Uto 27 Nov 2012, 20:00

imred ::
noname ::U Somboru obavezno samo je pitanje ko tamo koga uspe naci Very Happy

mobilni je cudo tehnike,ja cu podneti odgovornost ako neko bude izostavljen,imas primer SU ko god se odazvao druzio se,
Mob.je baš čudna i korisna stvarčica,naćemo se lako kao mu SU.samo da razmenimo brojeve i sve će biti rešeno cheers
Sekereš Stevan
Sekereš Stevan

Nazad na vrh Ići dole

Druzenje clanova foruma - Page 3 Empty Problem

Počalji  vekilence Pet 30 Nov 2012, 23:33

Zanima me da li mi neko može pomoći. Danas sam kupila 2 rozenkolisa imaju nepunih 2 meseca, ne znaju ni da lete kako treba. Kada sam ih donela kući prvo su bili mirni, jedan malo manji je bio nekako opušteniji češkao se, hteo da se mazi sa ovim malo većim. Nakon nekih sat vremena, ovaj malo veći je počeo da juri onog finog po kavezu da ga kljuca po glavi krilima i kreštali su mnogo. Fin se i nije branio kad god stane pored onog agresivnijeg da se mazi ovaj ga kljuca. U pet šopu nisu takvi bili, a i navodno su sva tri u tom kavezu iste mutacije došli od istog para-iste starosti. Šta ja da radim? DA li da pustim za vikend da se primiri a ako se to ne desi da ga zamenim s drugim, ili jednostavno da ga vratim, pa da ovaj fini ostane sam?
I još nešto me zanima, tamo u pet šopu sam videla u drugom kavezu malo starijeg rozenkolisa onaj svetliji zelen bez noktiju na obe nogice, da li to znači neku bolest, mada ovako super izgleda?
Volela bih da mi neo što pre pomogne Crying or Very sad

vekilence

Broj poruka : 4
Datum upisa : 30.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Sub 01 Dec 2012, 07:37

Vidi ovako vekilence.Ta ptica što si je videla u pet šopu je matora ptica kojoj su otpali nokti od hladnoće,nije u pitanju bolest a najverovatnije je škart ptica(po pitanju razmnožavanja)koju su preprodavci iz radnje jeftino kupili.To da su ptice iz istog legla(ove što si kupila)nemoj puno da veruješ jer da je tako sigurno se ne bi tukle.Moguće je da su istopolne ptice pa se zato biju.Ako imaš još jedan kavez odvoj ih pa stavi kaveze jedan pored drugog da pokušaju da se sprijatelje....a ujedno da slabija ptica ima mogućnosti da se skloni.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Sub 01 Dec 2012, 09:13

goranpirot ::Vidi ovako vekilence.Ta ptica što si je videla u pet šopu je matora ptica kojoj su otpali nokti od hladnoće,nije u pitanju bolest a najverovatnije je škart ptica(po pitanju razmnožavanja)koju su preprodavci iz radnje jeftino kupili.To da su ptice iz istog legla(ove što si kupila)nemoj puno da veruješ jer da je tako sigurno se ne bi tukle.Moguće je da su istopolne ptice pa se zato biju.Ako imaš još jedan kavez odvoj ih pa stavi kaveze jedan pored drugog da pokušaju da se sprijatelje....a ujedno da slabija ptica ima mogućnosti da se skloni.
uze mi reči iz usta ... Very Happy Very Happy

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  vekilence Sub 01 Dec 2012, 15:16

Hvala Vam na odgovoru puno. Da, može biti da nisu od istih roditelja, ali su ista mutacija i doneli su ih pre par dana u radnju i baš sam zagledala noktiće nisu dugački, za razliku od tamošnjeg Fišera. Danas je mnooogo bolja situacija. Jutros je još uvek malo bio agresivan onaj isti, grickao ga i jurio, ali već duže vreme su mirni i ne krešte, čak su danas i jeli i pili vodu, stoje jedan pored drugoga. Manje beže od mene, čak i kada sam čačkala hranilicu nisu lepršali po kavezu.
E sada, verujem da imate više iskustva od mog vaspitanja tigrica koje su mnogo drugačije od rozenkolisa. Šta mi Vi preporučujete za pripitomljavanje. Koliko da ih držim zatvorene u kavezu? Verujem da će ovaj "glavni" biti teži z a pripitomljavanje. Da li da im ostavljam uključenu muziku kada nisam u prostoriji? Vidim da dosta jedu suncokret od ostalih semenki, pa mogu time da ih "ucenjujem" kasnije da bi mi jeli iz ruke. Da li posle određenog vremena da stavim ruku unutra? Često sedim pored kaveza i pričam sa njima i svirkam Very Happy
Pozdrav.

vekilence

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  vekilence Sub 01 Dec 2012, 15:46

A da zaboravih da dodam, juče kada sam upalila svetlo, kao i danas jer sada ranije pada mrak i bilo mi je žao da ih već u 17h ostavim da spavaju, postanu aktivniji, možda i nervozniji. Takođe je ovaj mali ljutko toliko sebičan da kada ovaj fini siđe do hranilice da jede ovaj odmah siđe i uđe u hranilicu i ne da mu da jede, pa jadan jede sa dna kaveza što mu ja stavim.

vekilence

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Gost Sub 01 Dec 2012, 16:46

vekilence ::A da zaboravih da dodam, juče kada sam upalila svetlo, kao i danas jer sada ranije pada mrak i bilo mi je žao da ih već u 17h ostavim da spavaju, postanu aktivniji, možda i nervozniji. Takođe je ovaj mali ljutko toliko sebičan da kada ovaj fini siđe do hranilice da jede ovaj odmah siđe i uđe u hranilicu i ne da mu da jede, pa jadan jede sa dna kaveza što mu ja stavim.
svašta ćeš još videti ali mislim da bi ih trebalo odvojiti .... uvek će manji da ispašta dok su zajedno...

Poslednji izmenio fuz80 dana Sub 01 Dec 2012, 17:48, izmenjeno ukupno 1 puta

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  vekilence Sub 01 Dec 2012, 16:50

Ok. Ako imate još nešto što ste čuli ili iz sopstvenog iskustva za pripitomljavanje rozenkolisa, vi pišite. Hvala i pozdrav Smile

vekilence

Nazad na vrh Ići dole

Druzenje clanova foruma - Page 3 Empty Druzenje

Počalji  aca1993 Uto 04 Dec 2012, 22:42

Danas sam bio kod Imreta i odusevljen sam! Smile Pre svega njegovim gostoprimstvom, zatim i njegovim prelepim pticama koje mi je pokazao! Nadam se da cu opet biti u prilici da ga posetim. Znam da se odjavio sa foruma, ali hvala Imre!!! Very Happy
aca1993
aca1993

Broj poruka : 12
Datum upisa : 20.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  imred Pon 04 Feb 2013, 18:17

Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari

imred

Broj poruka : 514
Datum upisa : 06.12.2012
Godina : 64

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  jurić daniel Pon 04 Feb 2013, 19:02

kod mene ste svi dobro dosli i rado cu ugostiti svakog cheers cheers cheers
jurić daniel
jurić daniel

Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  hadzijazlatko Pon 04 Feb 2013, 21:36

imred ::Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari

Drago mi je sto smo se upoznali i popricali i sto si se osecao prijatno kod mene. Jedino sto je bilo kratko vreme, ali ima dana... Prvom prilikom kad bude dosao u Zr, eto mene...
hadzijazlatko
hadzijazlatko

Broj poruka : 68
Datum upisa : 07.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  imred Pon 04 Feb 2013, 21:46

hadzijazlatko ::
imred ::Posto je ovo danas prva poruka ,a druzenje clanova foruma prebacena u razne teme,u nesto nebitno(tako dodje) da se pohvalim na gostoprimstvu DEJAN733,ANDRASPAPAPAGAJI(nije bio kuci ali je omogucio da mu vidim ptice)HADZIJAZLATKO ,I DR.Gde god sam bio docekan domacinski razmenuli iskustva i pomogli meni savetima nadam se da sam i ja njima.HVALA VAM.Ovo je bila subota.U nedelju sam obisao drugare NS I Sremski Karlovci.ista prica sve OK ne bih da ih imenujem malo su povuceni i malo aktivni (nisam svatio pravi razlog ali su OK).Bas sam se lepo druzio i opet cu gde god me put nanese nisam lep ali mislim da sam korektan,pa ko zeli tu sam.Pozdrav drugari

Drago mi je sto smo se upoznali i popricali i sto si se osecao prijatno kod mene. Jedino sto je bilo kratko vreme, ali ima dana... Prvom prilikom kad bude dosao u Zr, eto mene...

Jednom reko i nikad poreko svi koji se nadjete u mojoj okolini slobodno svi ste dobrodosli nemojte se ustrucavati javite se niko mi nikad smetao i nece.

imred

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  jurić daniel Ned 24 Feb 2013, 20:53

zeleo bi da se zahvalim clanovima imredu,sekeresu i radoslavu na gosoprinstvu.drustvo ptice su vam prelepe.cekam sledeci put (vi ste na redu)
jurić daniel
jurić daniel

Broj poruka : 378
Datum upisa : 29.01.2012
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sekereš Stevan Ned 24 Feb 2013, 21:00

jurić daniel ::zeleo bi da se zahvalim clanovima imredu,sekeresu i radoslavu na gosoprinstvu.drustvo ptice su vam prelepe.cekam sledeci put (vi ste na redu)
Hvala ti prijatelju,nadam se da ćemo se videti u skorije vreme
Sekereš Stevan
Sekereš Stevan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sekereš Stevan Pon 17 Jun 2013, 06:53

Želeo bi da se zahvalim Danielu na gostoprimstvu i lepom druženju,ptice su ti super,na redu si Very Happy
Sekereš Stevan
Sekereš Stevan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zorica Pon 17 Jun 2013, 15:34

ja bih da se zahvalim Davidu i Ondreju ... dobila sam pticu po simboličnoj ceni a Ondrej me je lepo ugostio i posavetovao u vezi daljeg odgoja mog novog kućnog ljubimca  Very Happy  

u pitanju je mali aleksandar ( lesving žuti) ....uskoro slike "Kiće" i Ondrejovog truda i zalaganja  ...  hvala još jednom Wink

zorica

Broj poruka : 163
Datum upisa : 10.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  zako Sre 19 Jun 2013, 00:04

A što se i može očekivati od Davida i Ondreja.....prave momčine i prijatelji. cheers
zako
zako

Broj poruka : 403
Datum upisa : 22.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Druzenje clanova foruma - Page 3 Empty :)

Počalji  noname Ned 07 Jul 2013, 13:16

Zahvalio bi se Imredu na poseti i saradnji cheers 
noname
noname

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  imred Uto 09 Jul 2013, 20:17

noname ::Zahvalio bi se Imredu na poseti i saradnji cheers 

Gospodine nemate potrebe da se zahvaljuljete sto smo vas posetili,mi bi trebali vama da se zahvalimo vama na gostoprimstvo i da da ukazemo da ste osoba koja postuje ljude a posebno za one koje vole papagaje,u razgovoru doveli ste mene i suprugu u iskusenje o daljem napretku ,odabiru ,ipak je pobedila supruga koja je odusevljena vasim uzgojem,itd,Dokazani prijajatelj foruma ,druzenja,covek,ljubitelj perja TO STE VI

imred

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  noname Sre 10 Jul 2013, 10:28

Hvala Smile Nadam se da sam pozitivno uticao na Vas Wink
noname
noname

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  imred Čet 29 Avg 2013, 21:25

Nije razlog da pisem nesto ali stvarno sam se osecao opusteno danas kod Sekeres Stevana i Pufnice u Titelu,hvala vam,na gostoprimstvu.

imred

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics